Лукас отворио душу у својој биографији: Срео сам Цецу у затвору!

Аца Лукас је у аутобиографској књизи испричао свој живот од средине, односно од тренутка хапшења.

Забава 13.06.2021 | 13:16
Лукас отворио душу у својој биографији: Срео сам Цецу у затвору!

Фолк певач Александар Вуксановић, познатији као Аца Лукас, откако је почео музичку каријеру отворено говори о свом приватном животу. Као што је и најављивао током протеклог периода, у својој аутобиографији "Ово сам ја - Аца Лукас" оголио се до коже.

Aca Lukas
фото: Марина Лопичић

Свој живот је одлучио да подели с јавношћу, али од средине, тачније од тренутка када је био у затвору, након хапшења у току акције "Сабља" после убиства Зорана Ђинђића.

"У мом подруму су тражили убице, а у дворишту закопану дрогу. Пронашли су трофејни пиштољ, због којег сам оптужен за саучесништво у убиству Зорана Ђинђића. Имао сам лисице на рукама кад сам се у затворском ходнику срео са Цецом Ражнатовић. После изрицања пресуде, судија ми се извинио преко адвоката, а ја сам га нахранио го*нима. У затвору сам схватио да човек може да живи без секса, али не може да живи без песме. Хашког оптуженика, капетана Радића, на срамни пут у Холандију испратили смо песмом, а стражари су дивљали и претили, иако је и њима била кнедла у грлу. Ја сам срећан човек јер сам на време схватио да је живот тешко срање", написао је Лукас на почетку књиге, чија је прва глава објављена на сајту издавача.

Aca Lukas
фото: Принтсцреен/Пинк

"Заборавио сам да јавим супрузи да сакрије пиштољ"

"Дошао сам у Нови Сад из Аустрије, где сам наступао у једном клубу. Тамо сам сазнао да је премијер убијен. Кад сам кренуо према Београду, јавили су ми да ме је тражила полиција. Долазили су у моју кућу на Бежанијској коси."

"Испред моје куће био је паркиран црни џип са затамњеним стаклима, једном страном потпуно наслоњен на ограду. Џип је био празан. Неколико мердевина било је наслоњено на ограду. Одмах сам приметио да су сигурносне камере померене и окренуте нагоре, према небу. Ништа ми није било јасно. Шта су полицајци тражили у мојој кући? А још ми је мање било јасно када сам пронашао чувара паркинга. Преплашен, непрестано се окретао тражећи погледом специјалце."

Лукас је тада отишао у полицијску станицу, где се јавио инспекторима, уз чију пратњу се вратио кући.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар