Отац пронашао сина који је отет пре 58 година!

Кинез Фу (60) се ове недеље састао са својим 90-годишњим оцем Луом (90), 58 година након што је отет на железничкој станици када је имао две године.

Занимљивости 11.06.2021 | 16:35
Отац пронашао сина који је отет пре 58 година!

Фу се сусрео се са оцем у граду Заожуангу, у источној провинцији Шандонг, а локалне власти су објавиле снимак њиховог дирљивог сусрета. Чим је прошао кроз врата, Фу је потрчао ка оцу, загрлио га у сузама и пао на колена.

Како се наводи, Луо је у дистрикту Суеченг 1963. године изгубио сина из вида док је чекао воз. Рекао је да га је у једном тренутку држао за руку, али накратко га је пустио, међутим, после неколико минута је видео да детета нема. Верује се да су Фуа отели кријумчари људима који су га одвели у Шангај где га је усвојио један пар. Породица га је тражила годинама преко медија, али безуспешно.

2015. године је сектор за јавну безбедност Заожуанга покренуо посебну истрагу овог случаја користећи савремену ДНК анализу, а потрага је проширена и на друге кинеске провинције.

ДНК анализа је 1. јуна показала подударање и недељу дана касније, отац и син су се коначно срели после 58 година. Фу је истакао да су му усвојитељи рекли да су га усвојили у Шангају, али да нису знали ништа више о његовој прошлости.

AMERI TEK SADA NEĆE MIRNO SPAVATI! Rusija i Kina prave svemirsko čudo... evo zašto će SATELITI-LOVCI pokoriti svemir!

Коментари / 0

Оставите коментар