"Мини Кабиб" из Русије није дете он је одрастао човек!

Верујемо да се када сте први пут погледали у горњу слику рекли у себи :" Па ово је дете - беба какав одрастао човек!" али изненадићете се, Хасбула Магомедов или како га још зову "мини Кабиб", заправо има 18 година и он је одрастао човек.

Занимљивости 10.06.2021 | 16:29
"Мини Кабиб" из Русије није дете он је одрастао човек!

Осамнаестогодишњи блогер из Махачкале у лику детета од 5 година прославио се након објављивања шаљивог видео снимка на друштвеној мрежи ТикТок.

Магомедов је ове године постао пунолетан, али и даље изгледа као дете. Глас, висина, лице и дечији осмех ни не слуте да се у њему крије одрасла особа.

Он је рођен са генетским поремећајем познатим као дварфизам (патуљасти раст), па му је раст заустављен у врло раној доби. Тежак је само 16 килограма и висок око 106 центиметара.

На Инстаграму и ТикТоку редовно објављује снимке, у којима приказује како изгледа његова свакодневница.


Према Магомедову, његов видео је почео да се дели на мрежама, укључујући и у локалним групама на друштвеним мрежама, а убрзо су људи на улици почели да му прилазе, а њему популарност некада и не прија.

"Непријатно ми је кад људи дођу горе " објаснио је блогер.

Магомедов је рекао да лекари не могу да му поставе дијагнозу. Блогер тврди да иако популарни, његови снимци на ТикТок-у, нису његов циљ у животу. Намерава да заврши студије, научи Куран и да у будућности постане 'алим (теолози и правни научници у исламу).

"Уопште не размишљам о пратиоцима, без обзира да ли их имам или не - закључио је Магомедов.

Хасбула је познат и као "мини Кабиб" одакле је и познати борац Кабиб Нурмагедов. На бројним  инстаграм снимцима управо је са Кабибом, што је одушевило пратиоце.

Велику популарност стекао је у ММА заједници, а страни медији су недавно писали о његовом борилачком сусрету с борцем Абдуом Розиком. Руско атлетско удружење особа с дварфизмом изразило је забринутост због организовања ове борбе.

Розик је репер и певач из Таџикистана, а објављен је и снимак у којем борци обећавају да ће ући у ринг. Кабиб Нурмагедов је такође на снимку и покушава да их смири.

Ова борба је поделила интернет, међутим, има и оних који се радују борби и већ стављају новац на Хасбулу.

(Занимљивостидана.цом)
<див цласс="е-маилит_бтн_Фацебоок"> 
<див цласс="е-маилит_бтн_Тwиттер"> 
<див цласс="е-маилит_бтн_Мессенгер"> 
<див цласс="е-маилит_бтн_WхатсАпп"> 
<див цласс="е-маилит_бтн_Вибер"> 
<див цласс="е-маилит_бтн_Гмаил"> 

Подијелите вијест:

Коментари / 0

Оставите коментар