Нина отворено проговорила о прогонитељу

Певачица Нина Бадрић открила је да ју је пандемија корона вируса баш променила, а онда је шокирала када је открила да се суочила са својим прогонитељем који јој је поставио уређај за праћење на њена кола.

Забава 08.06.2021 | 20:34
Нина отворено проговорила о прогонитељу

Иначе, певачица се у априлу ове године сусрела се на суду са пензионером који ју је две године уходио. Сада је први пут открила која је ситуација пресудила да се обрати полицији и колико је живела у страху.

<див цласс="ембеддедЦонтент"><ифраме ид="инстаграм-ембед-0" цласс="инстаграм-медиа инстаграм-медиа-рендеред" срц="хттпс://www.инстаграм.цом/п/ЦП0з6wдррГ2/ембед/?цр=1&в=13&wп=742&рд=хттпс%3А%2Ф%2Фwww.курир.рс&рп=%2Фстарс%2Ф3705023%2Фнина-бадриц-корона-прогонитељ-исповест#%7Б%22ци%22%3А0%2Ц%22ос%22%3А2468.5%2Ц%22лс%22%3А1409.2000000029802%2Ц%22ле%22%3А1412.5%7Д" хеигхт="879" фрамебордер="0" сцроллинг="но" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен" дата-инстгрм-паyлоад-ид="инстаграм-медиа-паyлоад-0" дата-мце-фрагмент="1">

- Замислите како је живети са спознајом да вас неко константно прати и да увек вреба на вас? Да зна вашу адресу и долази вам на праг, звони на врата стана, да летује где ви летујете и спава у хотелим где ви наступате. Да у сваком тренутку зна где се налазите и да чак на ауту пронађете уређај за праћење. Највише сам захвална полицији с којом сам у контакту, јер те ствари нису нимало безазлене. Такве сам ситуације нажалост прошла више пута у животу и надам се да никада више нећу морати да се суочавам са таквим људима, јер то никоме не бих пожелела - рекла је Нина <а хреф="хттпс://www.јутарњи.хр/сцена/домаце-звијезде/корона-ме-промијенила-постала-сам-вегетаријанка-суоцила-се-са-својим-прогонитељем-а-сад-је-вријеме-за-нови-поцетак-15079051" таргет="_бланк" рел="ноопенер">за хрватски “Јутарњи”.

<стронг>Нина је открила да је протекле године победила корона вирус и да се сада сјајно осећа:

- Имала сам корону и успела сам да је победим. Захвална сам богу што су симптоми били благи, те сам осетила тек као мало тежу прехладу. Но познајем много људи који су јако тешко прошли кроз све, а неки од њих су нажалост изгубили битку. Постала сам вегетаријанка

<стронг>Време самоизолације певачица је искористила да се више окрене себи те промени неке животне навике.

- Невероватно лако сам се привикла на ново стање и вођења мишљу да је свима исто, мирно прошла кроз ово несрећно време. Прихватила сам тренутно стање ствари и осмислила свакодневницу у којој сам пуно тога направила. Вратила сам се природи и здравом животу без стреса, какав сам до сад познавала. Рано идем на спавање, рано се будим, а плац, кухиња шетња природом и читање књига постали су ми свакодневница. Исхрану сам потпуно променила. Састоји се од воћа, поврћа и житарица. Престала сам да једем месо и било шта што је животињског порекла. И морам признати да се осећам одлично, бистро и снажно. Ово је било идеално време да се човек састане сам са собом. А ја сам схватила да сам пуно недостајала самој себи све ове године које сам провела радећи - била је искрена Бадрићева.

(Курир.рс Фото: Зорана Јевтић)

Коментари / 0

Оставите коментар