Огласила се Тања након је Душан открио да поднео папире за развод!

Певачица Тања Савић тврди да је пре годину дана поднела захтев за развод брака од Душана Јованчевића који, како каже, не може да прихвати да га је оставила те је због тога повређен и мења причу.

Забава 07.06.2021 | 20:32
Огласила се Тања након је Душан открио да поднео папире за развод!

Наиме, Душан је сада изјавио да је он пре годину дана поднео захтев за развод брака, док певачица тврди друго. Она се сада огласила и открила своју страну. 

- О Боже, мученик! Није он то урадио први, већ ја. Он је сад променио причу, почео је да ми се убацује у разговор са децом и говори: "Ја сам тебе оставио", ниси ти мене, ваљда је толико повређен да не може да прихвати чињеницу да сам ја њега оставила, да ради ово што радим, враћам децу, ваљда не може да поднесе, па да ме наведе на своју воденицу. Није он ништа поднео, све сам то ја поднела прва - рекла је она. 

Са друге стране Јованчевић тврди да је он оставио певачицу и да се, како је рекао, он разводи од Тање, а не она од њега.

- Предао сам захтев за развод. Кад добијем потврду шаљем вам и то. Ја се од ње разводим, не она од мене. Ја сам њу оставио прошле године, није она мене оставила. Ево вам папири, па да видите ко лаже - рекао је он. 

Тања се огласила и на свом Инстаграму где је написала следеће: 

- Ударна вест данас: "Душан оставио Тању" Да ли је то немоћ или ко зна шта је... питање је сад? Е па драги моји, и даље пролазим кроз тортуру манипулатора и патолошког лажова. Да, да, то и даље траје иако сам мислила да сам се спасила када сам смогла снаге да одем. Данас је опет уследила казна ( немогућност да се чујем са децом) услед непридавања значају истом. Само игнор драги моји! Тешко је, али доћиће и мојих пет минута! Одбројавање је почело!