Зоки Шумадинац "сахранио" самог себе?! (ФОТО)

Таман кад смо помислили да Зоран Шумадинац више нема са чим да нас изненади, он нас је демантовао. Певач је отишао толико далеко да је организовао сопствену сахрану.

Забава 06.06.2021 | 13:27
Зоки Шумадинац "сахранио" самог себе?! (ФОТО)

Наиме, он је купио мртвачни сандук, легао у њега, а погребници су га испратили на "вечни починак". Све је он то лепо осмислио, а и овековечио за успомену и дуго сећање. Можда на оном свету. У прилог томе сведоче фотографије у чији посед је дошла наша редакција. Покушали смо да ступимо у конткат са јутјуб звездом, да видимо која га је мука натерала да сам себе сахрани, али он није одговаро на наше позиве. 

Подсетимо, Зоки је имао низ испада у јавности, а прославио се захваљујући аутентичном плесу уз своју песму. Али то није све. Прашина се подигла када је Курир дошао до сазнања да је певач узимао новац за неуспешна лечења разних болести, па чак и рака.  Нашој редакцији јавило се неколико људи који тврде да их је Јутјуб звезда ојадила, а један од њих наводи да је он купио стан од превара!

Једна жена из Беча тврди да ју је преварио за 3.000 евра јер ју је лажно лечио, док је другој, наводно, узимао постнетом сваки пут по 50 евра за лечење рака. Када смо позвали Шумадинца за коментар, он је све негирао с оправдањем да су људи љубоморни на његов успех и популарност, те да му смештају лажне приче.

(Курир.рс. Фото: приватна архива)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Права

07.06.2021 18:21

Багра

ОДГОВОРИТЕ