Моззарт у Невесињу наставио акцију подјеле витаминских пакета

Више од годину дана траје мукотрпна борба са корона вирусом, а ниједног тренутка није престала Моззартова подршка нашем здравственом систему. Финансијске ињекције, донације опреме, али и пакети воћа стигли су у многе болнице широм земље, а акција подјеле витаминских пакета настављена је у здравственој установи у Невесињу.

Република Српска 04.06.2021 | 15:58
Моззарт у Невесињу наставио акцију подјеле витаминских пакета

Ова болница је током прошле и ове године збринула 680 пацијената, међу којима су и они из Билеће, Гацка, Љубиња… Медицинско и немедицинско особље и даље улаже велике напоре да помогне у стабилизацији епидемиолошке ситуације у овом крају.

-Сви они су остављали своју дјецу код куће, излагали се вирусу да би долазили и помагали другима. Било је веома важно да осјете да у тој борби нису сами. Захвални смо на помоћи Министарству здравља, Фонду здравственог осигурања, међународној заједници, али и донаторима као што је Моззарт. Ова компанија је дала сјајан пример јер није заборавила једну од најмањих болница. У овим тешким временима, када се мијењају системи вриједности, важно је да научимо дјецу шта значи пожртвованост, да дијелите оно што имате. Када се борите и дајете све од себе сваки дан, овакав гест и пажња никога не остављају равнодушним – истакао је директор Опште болнице у Невесињу, Велибор Миливојевић.

Комплетно особље успјешно је савладало све изазове, чак и грађевинске промјене унутар објекта, како би испоштовали све епидемиолошке мјере и обезбиједили најбољу могућу његу пацијентима. Најприје су отворили једно ковид-одјељење, а онда су половину болнице уступили ковид пацијентима.

-Болница у Невесињу је по квадратима мања, али је по успјесима велика и добро позната. Зато смо нашу велику акцију подјеле витаминских пакета наставили баш у овом граду. Жељели смо да пружимо подршку сјајним љекарима, односно комплетном особљу, које је издржало све напоре у времену пандемије – нагласила је Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова компаније Моззарт. 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар