Ниш: Избио велики пожар, одјекују експлозије (ВИДЕО)

Велики пожар избио је данас у магацину у насељу "9. маја" у Нишу, где робу држи неколико фирми.

Србија 03.06.2021 | 23:51
Ниш: Избио велики пожар, одјекују експлозије (ВИДЕО)

Вечерас нешто после 20 часова избио је велики пожар у стоваришту грађевинског материјала код села Мрамор на 10 километара од Ниша. Све ватрогасне екипе су на терену, читав град је обавијен димом и чују се снажне експлозије. За сада није познато како је дошло до пожара ни да ли има повређених, полиција је на терену и изоловала је цело то подручје.

Ватрогасно-спасилачка бригада Ниш је у 19:58 примила дојаву да у нашељу 9. мај гори магацин. На лицу места 8 ватрогасаца-спасилаца са 8 возила из Ниша, Алексинац, Дољевца, Сврљига и Прокупља. Укупно 18 ватрогасаца са 8 возила.

Површина магацина још увек није утврђена али се претпоставља да је поврсина око 3000 квадратних метара.Више фирми користи магацински простор, брза поста Бекс, као и фирме за водоинсталатерски и градјевински материјал. Гашење у току и за сада нема извештаја о повређенима и о материјалној штети која је причињена. 

Само село односно тај део приградског насеља прекрио је густ црни дим. Полиција је зауставила саобраћај на једном делу пута ка уласку у село. за сада је сигурно да је милионска штета, а узрок ће се знати након истраге.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар