Надзорне камере снимиле пиромане који бјеже (ВИДЕО)

У центру Мостара рано јутрос је дошло до пожара, приликом чега је изгорио угоститељски објекат. Сумња се да је пожар подменут, а надзорне камере у граду су снимиле двојицу мушкараца док бјеже, а једном од њих је запаљена нога.

Босна и Херцеговина 01.06.2021 | 11:31
Надзорне камере снимиле пиромане који бјеже (ВИДЕО)

Јутрос око четири сата и 20 минута је, према информацијама полиције и локалних медија, запаљен угоститељски објекат "Форза", а осим кафића оштећена су и два стана изнад објекта, ватрогасно возило, трафика и три пословна објекта.

Како незванично сазнаје Херцеговина.инфо, двије маскиране особе су простор полиле запаљивом текућином, а затим је бачена бакља.

Портпарол Министарства унутрашњих послова ХНК Људевит Марић није могао потврдити да је пожар намјерно запаљен, међутим околности су јасне уколико погледамо јутрошњи видеоснимак.

Надзорне камере у граду су снимиле двојицу мушкараца како трче у близини кафића, у четири сата и 18 минута, непосредно прије него што је полицији пријављен пожар, а једном од њих двојице је запаљена нога.

У десном ћошку, са мјеста одакле су двојица мушкараца ушла у кадар, виде се сјене од ватре са оближњег објекта који је запаљен.

Ватрогасци су локализовали пожар јутрос, а полиција још увијек врши увиђај како би се утврдио узрок пожара, након чега ће и објавити званичне информације.

Станари зграде кажу да су ватрени пламенови прелазили десет метара и да је било застрашујуће, али на сву срећу, сви су изашли из станова и није било повријеђених.

(Клиx) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Позовите

01.06.2021 10:59

Позовите оне униформисане да подметну јос несто да би била на крају задесна несрећа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муп

01.06.2021 14:32

Није болест све сто боли....