Авио-линија Тиват - Бањалука креће крајем јуна

Директна авио-линија из Тивта ка Бањалуци кренуће од 27. јуна, саобраћаће петком и недјељом, а путници карте могу да резервишу на интернет страницама авио-компаније "Ер Монтенегро", саопштено је из предузећа "Аеродром" Бањалука.

Република Српска 01.06.2021 | 10:02
Авио-линија Тиват - Бањалука креће крајем јуна

Портпарол “Аеродрома” Санела Касаловић рекла је да је ова компанија спремна за нове летове, у складу са свим захтјевима надлежних институција за спречавање ширења вируса корона.

– Драго нам је што на почетку љета наше грађане можемо обрадовати летовима ка Црној Гори, која је увијек била важна туристичка дестинација – рекла је Касаловићева.

Она се нада да ће до почетка летова услови путовања због актуелне пандемије бити олакшани.

– Циљ нам је да са авио-компанијама са којима успјешно сарађујемо омогућимо поново путовања према цијелом свијету на радост грађана и свих путника са Аеродрома Бањалука – навела је Касаловићева.

Из компаније “Аир Монтенегро” јуче је саопштено да ће бити успостављена додатна директна авио-линија према Бањалуци 27. јуна, као и према Љубљани 29. јуна, због захтјева на тржишту и великог интересовања путника.

– Наши авиони ће доводити путнике из Љубљане три пута седмично, док ће из Бањалуке летјети током љетне сезоне два пута седмично. Обје дестинације ће саобраћати према Тивту – навели су из црногорске авио-комапније.

Истакли су да ће повратна карта за Бањалуку коштати 89 евра, а за Љубљану 129 евра.

Детаљни подаци о авио линијама, реду летења и цијенама карата могу се наћи на сајту аирмонтенегро.цом.

– Радујемо се летењу ка новим дестинацијама али је ово само почетак. У наредном периоду очекујемо успостављање додатних авио линија ка новим дестинацијама – поручио је извршни директор компаније Предраг Тодоровић.

Из компаније су подсјетили да је и даље у току промотивна акција на повратне карте из Подгорице или Тивта за Београд од 109 евра.

(Срна) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Скептик

01.06.2021 10:07

А са Раyнаром до Берлина се може и за 30 евра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А колико

01.06.2021 11:37

Коста авио карта до Требиња?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

02.06.2021 08:22

Биће мало скупља него за Тиват, пошто је ближе и самим тим веће је малтретирање авиона...час се диже, час се спушта...

Name

Да

01.06.2021 11:48

У ЦИРИХ ЛЕТИМ ИЗ ТУЗЛЕ ЗА 30 ЕВРА АЛИ ту нема лопова насих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзоо

01.06.2021 12:50

Немозес y Зирих али Базел мозе