Исповијест о Весни Змијанац, детињству и каријери!

Халид Муслимовић проговорио је о својим љубавима, причама да је имао романсу са колегиницом, као и свом детињству.

Забава 30.05.2021 | 16:39
Исповијест о Весни Змијанац, детињству и каријери!

"Љубав не може да увене. Љубав према жени је највећа и ту су највеће турбуленције", рекао је Халид на почетку.

"Нисам ја осетио да сам неки заводник. Младост је увек чудна, таква је да заводи, а на крају када сазриш онда заводиш", додао је он.

Причало се да је певач желео да буде са Весном Змијанац, као и да му је посветила песму.

"Да рашчистим, оно што сам желео ја сам то имао. Весна је мој друг и јаран. Та њена песма снимљена је пре него што смо почели да радимо. Шта је проблем? Она је тада била секс бомба поред Лепе Брене. Некада постоје пословне баријере, Весна је дивна дама, ја бих то прескочио, није у реду да причамо. Браним се ћутањем", каже Халид, па почиње причу о детињству.

"Као и сва деца, били смо срећни ситним стварима. Мали брицо је шишао децу недељом, тада смо бежали. Играли смо се стварима које смо ми правили. Тада нисам размишљао да ми нешто недостаје. Мој отац је радио у фабрици и као грађевинар. Нормално је да ако је фамилија добра да може више да пружи, ми смо били радничка породица, нисмо оскудевали ни у чему", рекао је Муслимовић.

"Отац ми је прво купио малу гитару, а потом на кредит и праву коју имам и дан данас. Ја када сам био млад знао сам себи да приуштим све. Ишао сам на грађевине да радим са оцем, био сам од користи. Мајка се бавила вртларством, мало више сам радио. Био сам добар ђак, не одличан, али сам имао радну навику као клинац", признаје Халид.

"Имао сам три брака, имам децу и имам унуче. 1992. сам добио сина, а ћерку 1997. Највећи успех је имати децу и покушати да се избориш да имају добар пут. Моја Лејла је магистрирала економију и води хотел, син је дипломирао информатику и има своју фирму...", каже Халид у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

"Човеку је најтеже када нешто изгуби, а то су родитељи. Ја сам једини који је изгубио кућу од свих певача, немојмо да се фолирамо, неки су добро прошли, ако то може у рату, ја сам изгубио кућу, објекат који сам спремио за музичку кућу, то је лош и тежак период мог живота. Све је свезано, то је период лоших људи. Имао сам срећу када сам отишао на турнеју у Швајцарску, нисам могао и нисам желео да нешто покушавам... Ја знам ко ми је срушио кућу, знам и када, цели град то зна, то је било без повода. Људи су губили фамилије, нисам плакао због куће. Било ми је тешко, али када сам видео шта су људи изгубили, материјално није ништа", испричао је Халид о најтежем периоду живота.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар