Чола ускоро пуни 70, ријетко прича о приватном животу

Здравко Чолић ускоро пуни 70 година, а свој приватни живот труди се да сакрије од јавности.

Забава 29.05.2021 | 19:18
Чола ускоро пуни 70, ријетко прича о приватном животу

Једном приликом Чола је причао о женама које чине највећи део његове публике, али и супрузи Александри са којом је 20 година у браку.

"Моје главно оружје је енергија коју покушавам да пренесем гласом и неким личним изразом. То је најважније, а лепих и згодних мушкараца са мишићима има колико хоћете... Нас двоје смо се венчали потпуно спонтано на Први мај. Сви су мислили да је скривена камера јер смо пошли на уранак. Дуго смо били у вези па је то било џа или бу. Да би веза или брак трајали, морају да постоје поштовање и пријатељство", рекао је Чолић једном приликом.

Певач веома ретко у јавности говори о својој лепшој половини, али једном приликом испричао је и како га је она освојила.

"Сваки мушкарац воли да неко брине о њему. Мислим да је то било пресудно. Упознали смо се давних дана у Макарској. Александра је студирала у Београду па смо наставили да се виђамо, а с временом смо почели везу. Освојила ме је својом једноставношћу и приврженошћу. Посветила ми се, мисли о мени, брине моје бриге", рекао је Здравко Чолић својевремено.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар