Пјевач заратио са ћерком преко Фејсбука!

Народни певач Радош Раша Павловић (77) и његова ћерка Малена (Олгица) Павловић, имали су жестоку расправу на Фејсбуку.

Забава 28.05.2021 | 22:10
Пјевач заратио са ћерком преко Фејсбука!

Певач је, наиме, ћерки поручио да раскида уговор о доживотном издржавању, па је она објавила статус који је шокирао пратиоце и оптужила га да "узима од уста својој унуци и ћерки".

Све то изреволтирало је Немању Павловића, иначе Рашиног унука из другог брака, који је пожелео да јавно подели своју верзију приче.

- Мени Раша дође деда, јер се моја баба Мирјана преудала за њега, а њихова ћерка Олгица, или како је себе прекрстила Малена, тетка. Он човек је тамо најпоштенији, ништа није крив. Олгица и њена мајка Мирјана, коју помиње у клеветама, су две распикуће и олоши. Узели су све живо Раши, потрошили сав новац који је он икад зарадио, на којекакве глупости.

Олгици је Раша помагао да почне музичку каријеру и ту му је узимала силне паре. Што се тиче њене мајке која је наводно избачена из куће, они су имали своју кућу на Палили, ту су живеле Мира и Олгица, и због њих су изгубили ту кућу на дугове и камату, јер су се оне само зајмиле код каматаша. Продали су је на крају да би вратили дугове, а након две године опет су исто урадиле и кренуле да се зајме - видно узнемирен је испричао Немања те наставио:

- Раша је доприносио паре једини, ишао је да пева свуда по свету и доносио новац што се каже и џаковима, да би њих две госпође живеле како пожеле. То што је речено да је он избацио из куће жену и ћерку није тачно, већ је 30 година враћао камаете. Дође са турнеје и донесе гомилу пара, ко сада рецимо 30-ак хиљада евра и онда се само појаве људи, зеленаши, који крену да узимају шта су оне позајмљивале у међувремену. Донесе 30-40 хиљада евра и одмах 25 мора да врати одмах јер су се оне зајмиле код каматаша. Док је он радио оне су само ишле код каматаша, јер их је било брига, знале су да ће Раша то да им отплати, а сад га блати.

Немања каже да је до 13. године често боравио у Рашином дому, али да данас није у добрим односима ни са ким од те фамилије.

 

- Мирјана и Олгица су се умешале директно у брак мојих родитеља, наместили су им развод и присилили су моју мајку да нас иселе из породичне куће у Земуну. Та кућа је продата за огромне паре, а мајка и ја никад нисмо видели ни динара од ње. Све су оне наместиле и узеле, направиле су ми зло кад сам био мали, након чега сам отишао у иностранстно. Тако да ништа није отетео њеној ћерци како прича Олгица, већ су мене оштетили за преко 100 хиљада евра. Мира је забрањивала оцу да ми плаћа алиментацију, нисам добио динара никад - тврди Немања и наставља:

 

- До 13. године сам их посећивао и престао онда да идем јер сам видео какви су то људи и какве су то приче. Оне иду код врачара. . Ја сам се са свима завадио сем са Рашом, али нисам ни са њим добар, нити имам контак, све због Олгице. Човек се сада вероватно развео, има нову жену из Немачке, он се изгледа склонио и отишао у родно село код Краљева и сад овима ради сујета, не могу да живе на туђи рачун. Вероватно су у беди, па је сад ударила на њега. Човек им је све дао, остала му је та кућица у селу и пензија од 50-ак хиљада, узели су му и душу. Зато сам решио да испричам целу причу, па нек ме и туже, стојим иза свега - закључује Павловић.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар