Син директорице школе претукао друга у клупи (ВИДЕО)

На снимку се види да син директорице школе физички напада колегу у школској клупи. Накнадно је дијете с озљедама ока пуштено кући, а да нико није о истоме обавијестио родитеље, који су накнадно, видјевши синове модрице звали разредницу, након чега је услиједио и састанак у школи.

Босна и Херцеговина 28.05.2021 | 20:33
Син директорице школе претукао друга у клупи (ВИДЕО)

Портал Херцеговина.инфо објавио је језив снимак вршњачког насиља у Мостару у Освновној школи “Бијело Поље”.

Објављујемо стравичан снимак вршњачког насиља, гдје основац премлаћује колегу из клупе као у неком боксачком мечу.

Видео је снимљен у Основној школи “Бијело Поље” Потоци код Мостара, те се увелике проширио и међу ученицима, но занимљиво, није нигдје објављен. Многи су мишљења да је то због тога што је један од актера син директорице школе.

На снимку се види да син директорице школе физички напада колегу у школској клупи. Накнадно је дијете с озљедама ока пуштено кући, а да нитко није о истоме обавијестио родитеље, који су накнадно, видјевши синове модрице звали разредницу, након чега је услиједио и састанак у школи. 

Случај, како сазнајемо, није пријављен ни полицији, нити Центру за социјални рад, а млади нападач школску годину завршава с примјереним владањем.

Родитељи су, како сазнајемо, од ресорног министра Рашида Хаџовића, који се хвали да се може учити од ХНЖ-а по примјеру успјешног завршетка школске године тражили инспекцијски надзор. Је ли он и шта учинио, није познато.

Директорица школе Азра Шоше и мајка ученика који је претукао школског колегу, каже да је школа урадила све што је у њиховој надлежности.

“Заиста не бих путем телефона давала никакве изјаве”, истиче. Упитана је ли пријављено полицији и Центру за социјални рад, каже да је “пријављено на све адресе на које је требало, тако да заиста не желим да коментирам путем телефона”.

Упитана је ли њезин син на спорном видео снимку, одговара “Јесте”. Упитана је ли он тај који удара колегу из школске клупе одговара “не желим коментарисатина овакав начин. Рекла сам да су обавијештене све институције које су требале бити обавијештене”. 

Родитељи оштећеног ученика, како сазнајемо уз снимак самог чина насиља, имају и слику на којем се јасно види озљеда ока њихова дјечака, а планирају све пријавити и надлежном Тужилаштву.

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/5ВАхмВИреКс?т=4с" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

(К. Перић/Херцеговина.инфо)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Одвратна бахата стока

28.05.2021 19:19

Директорицу одмах смјенити, ако није у стању одгојити властито дијете, како може бити и наставница, а камоли директор школе?! ФУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.05.2021 19:47

То је демократија ЕУ која је дошла и у БиХ. Хахахахаха

Name

Ре

29.05.2021 04:28

Само сацекати олоса иза цоска у мраку и полимитиму коскисе па нека мама трази правду.тако се то ради над јацим има јаци.

Name

Правда

28.05.2021 19:37

Казна 50 000 км и смијенити одговорну маму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех децо,децо

28.05.2021 20:05

Теско ономе ко вас има и ономе ко вас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.05.2021 08:58

Баш тако!

Name

Засто

28.05.2021 20:27

Засто слуцај није пријављен полицији и Центру за социјални рад? Засто директорица није смијењена? Гдје инспекцијски надзор? Сколске институције не смију заказат када је у питању врсњацко насиље нити министарство смије цутат о овоме. У супротном оцекиват је и много горе од оваквих ствари. Као родитељ да се десило мом дјетету ово дрзаву бих на ноге дигла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕПИСАНО ПРАВИЛО

28.05.2021 20:35

ТАКВА СУ МАХОМ СВА ДЈЕЦА ЉУДИ НА ВЛАСТИ. НЕМА ЗАКОНА ЗА ТАТУ И МАМУ ...ПА ЗАСТО БИ БИЛО И ЗА ЊИХОВУ ДЈЕЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузно

28.05.2021 20:55

Мени је ниста мање страсна реакција друге дјеце. Страсно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

29.05.2021 04:05

Ето ко нам васпитава дјецу,неспособна своје васпитати али битно је да има цланску карту партије !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.05.2021 08:18

Стоп насиљу директорица напоље

ОДГОВОРИТЕ