Шта је Тања рекла што је "забољело" Додика? Кажу - ИСТИНУ!

Сличне ставове Тања Топић износила је и раније и они нису ништа ново, али је очито Додика забољела многи кажу "истина" коју је она изговорила претходних дана, а што је њему очито засметало, па је осуо паљбу на најпримитивнији начин, оптуживши је,између осталог, да је "квислинг" и  "шпијун њемачке обавјештајне службе БНД".

Република Српска 25.05.2021 | 08:24
Шта је Тања рекла што је "забољело" Додика? Кажу - ИСТИНУ!

- Додикови напади на опозицију да је издајничка су заправо континуитет у политици владајуће странке у Републици Српској. Опозиција је већ одавно етикетирана као издајничка. Нападају их да су страни плаћеници који не штите српски национални интерес. Њима се спочитава да су “слуге сарајевске политике“.

Лицемјерно их оптужују за кокетирање са Странком демократске акције са којом је заправо Савез независних социјалдемократа у некој врсти партнерства на државном нивоу. То се стално понавља. Оптужују се и етикетирају сви они који не мисле исто као власт - казала је бањалучка аналитишарка Тања Топић у једном од посљедњих гостовања у програму РСЕ .

Она је додала да власт тврди да српски национални интерес штити једино Савез независних социјалдемократа и његови коалициони партнети док су сви други против Републике Српске.

"Шаљу се поруке да би долазак опозиције на власт значио сахрану Републике Српске. Питали сте колико то утиче на грађане. Прије десетак година те приче су се могле продавати. Сада – све мање", казала је она и додала да људи масовно бјеже са ових простора.

"Десетине хиљада људи одласком на Запад шаље јасну поруку владајућим у Републици Српској. Поставља се и питање колико пропагандне приче власти могу имати утицаја у вријеме пандемије када су грађани буквално заокупљени спасавањем сопствених живота", казала је она.

Када је у питању утицај Србије на Републику Српску, Тања Топић је казала да је он изузетно велики.

"Ја често наглашавам да у Републици Српској врло тешко може доћи на власт неко ко нема благослов званичног Београда. Не бих рекла да тај утицај иде само кроз јавне поруке које шаљу функционери – он иде и другим каналима", казала је, између осталог, бањалучка аналитичарка Тања Топић.

Она је мишљења да подршка Александра Вучића Додику јењава и да више није тако снажна као сто је можда била прије годину дана.

"Видјели смо да је Вучић на неке јавне догађаје, на којима је Додик неизоставни дио фолклора, позвао и градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића, љутог противника СНСД-а и Милорада Додика. Са градоначелником Станивуковићем сусрео се и приликом доласка у Бањалуку. Тако да ми подршка, која долази из Србије, изгледа као подршка подвојене личности. Наиме, у посљедње вријеме, можда и од посљеднијх избора, та подршка није фокусирана само на владајуће у Републици Српској већ и на дио опозиционих лидера и њихових партија", казала је она.

Иначе, сличне ставове Топићева износила је и раније и они нису ништа ново, али је очито Додика забољела многи кажу "истина" коју је она изговорила претходних дана, а што је њему очито засметало, па је осуо паљбу на најпримитивнији начин, оптуживши је,између осталог, да је "квислинг" и  "шпијун њемачке обавјештајне службе БНД"...

Како сазнајемо, Додик због изречених оптужби могао би се наћи на суду.

Напади на Тању Топић изазвали су бројне реакције на друштвеним мрежама, а професорица Светлана Ценич, која и сама често на удару Додика, написала је: 

"Кад не зна шта ће од себе више, Милорад Додик унапређује људе у стране шпијуне. Овога пута Тања Топић. Тања, комплимент је велики, јер овакве етикете се деле само из страха и немоћи. Мени је највећа мистерија кад се деле ове етикете шпијуна, а сама је носим већ 30 година, шта се овде уопште има шпијунирати? Краде се отворено, политички продаје отворено, љубавници(е) водају отворено, војна и индустријска смо сиротиња, дипломатска смо беда... Дакле, шта?!“

(БН) 

Коментари / 46

Оставите коментар
Name

Алоо

25.05.2021 07:13

Нзм колико је упуцена супруга од бурле,која као да је у куцном притвору,њен супруг има висе љубавница које су на високим функцијама. Такодје и његов син иде татиним стопама ,јер је у вези са супругом једног убијеног бизмисмена. Није ни цудо сто је та фирма у овој години прогласена као успијесна,а син је власник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.05.2021 09:24

Цијела Бањалука о том прица. Њему су сви непријатељи који не мисле као он. У страху су велике ици!

Name

уникат

25.05.2021 09:38

И случајно се фирма бави обезбеђењем и појављују се сада рекламе те заштитарске фирме на телевизији коју је купио Проинтер.

Name

За Алоо

25.05.2021 10:02

Сњежана није јавна личност, и зато се не појављује у јавности! Она је једна честита и скромна жена, од исто таквих родитеља; а бави се кућом, домаћинством и оним што највише воли, а то су њени унучићи!

Name

Ре

25.05.2021 16:30

Сви кажу да је дивна, али зар може све да трпи. Мислим да јој није лако. Ни силне паре које јој доноси нису јој важне. Тихо подноси то што је балканска жена, а храбрости нема да буде слободна.

Name

321

25.05.2021 07:14

Сам се прозвао... надати се да це полиција постати народна и покренути истрагу за велеиздају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ц

25.05.2021 08:52

Тања Топић је глас демократије и разума, подршка г-ђо, ушуткају ли јо пар вас ми смо тотално се вратили 100 год- уназад, а онда нам се црно пише.

Name

МИЛОКРАДЕ

25.05.2021 07:28

ПРОЗРЕЛИ СУ ТЕ И ОНИ НАЈГЛУПЉИ, Е

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

25.05.2021 07:35

Драшко је био и приватно гост код Вучића, тачније на ручку код Вучићевих родитеља. Зна Миле у ком правцу вјетар, пардон, ветар дува, зато и добија нервне сломове на сам помен Драшковог имена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пр

25.05.2021 07:35

Ценићка је врх врхова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXXо

25.05.2021 07:38

Ако додик не продаје РС,медо на мањаци брани Републику Српску. Браво и зив и здрав био медо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НР

25.05.2021 07:42

Глупа прича о шпијунажи. Ко може повјеровати у то. Нико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕГОТХИА

25.05.2021 08:48

А КАО РЕПУБЛИКА СРПСКА ЧУВА НЕКУ ТАЈНУ ЗА КОЈУ ЊЕМАЧКА ТРЕБА ШПИУНА - МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ БЕЗОБРАЗАН И ПОКВАРЕНО БОЛЕСТАН !!

Name

РЕ

25.05.2021 07:45

Страни фактори раде сви за великог вођу тајкуна бурлу , али су опасни по бурлиној пропасти свега у РС домаћи фактори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

25.05.2021 07:51

Вуциц подрзава све оне које су изабрали Срби и СНСД као владајуцу странку и Драска као градонацелника. Кад народ изабере СДС и ПДП на наредним изборима Вуциц це подрзавати нову власт. Није проблем у Вуцицу него у нама који гласовима дајемо легитимитет СНСД-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Легитимитет је

25.05.2021 18:45

Упитан након десетина хиљада покрадених гласова(Добој, Зворник, Требиње...), и тако из циклуса у циклус, сваке 2 год.

Name

Не дај Бозе никоме!

25.05.2021 07:52

Ста реци а не заплакали, бурлица Додо је изгубио компас вец одавно а ви народе памет у главу и доцекајте 2022год па га казните на изборима. А не није само казна довољна да изгуби, треба и да одговара за недјела и лоповлук а списак је велики, треба да одговарају његови полтрони крецуци од Висковица и Бисерке па све до Лукаца и Тегелтије, треба сви да сносе одговорност за своја недјела и уцињени криминал. Срамота је да се висе и овако напацени народ краде и искористава а да се поједини тајкуни сепуре и велицају како су недодирљиви!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛБ

25.05.2021 07:53

Није бас све истина да се овдје нема ста спијунирати, као ни да смо ми бас безвезна дрзава за западне и истоцне. Ко тако говори ниста добро немисли дрзави у којој зиви односно и сам се ставља у кос у којем су људи који годинама раде за друге дрзаве и владе на насу залост. П

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђука

25.05.2021 08:54

Брате у којем ли ти кошу живиш. Колико год сагледам стври никако фа поверујем да живиш у Републици Српској. Све ме наводи на помисао да си из Додиковића , једино они добро живе и ништа им не фали. У њговој држави нема ни бораца ни пензионера а ни оне раје кпја ради за испод минималца.

Name

момо

25.05.2021 09:17

Јес јес никола је реко да ови свабе имају пукт у тузли у наком мотелу на спрату и одавле спијунирају по насој милој републици мора да је и ова њиова сто је пресједник раскрио и упозно народ.

Name

Ре момо

25.05.2021 10:11

Јадна је она обавјестајна слузба којој сеоске снасе знају за сједисте. Смјесно. Они овде немају ста спиунирати само понесу новац и сазнају од владајуцих. Све има цјену.

Name

Ма да БЛБ

25.05.2021 11:12

Е, баш они немају појма шта ми имамо и радимо. Море знају и марку коју гдје има онај ко њих интересује. Ако хоће знају и шта ручаш. Зато мани будалаштине о неким назови тајнама.

Name

Истина

25.05.2021 07:54

Велики комплимент за ове двије храбре зене. Свјетлана, све сте рекли у тој једној реценици. Свака вам је ба мјесту. Ја вас видим од 2022 године у новој влади. Молимо вас да будете јос активнији да срусимо овај трули резим Милорада Додика. Без вас постених и уцених људи неце то бити могуце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре истина

25.05.2021 11:05

Али онда морас, морамо то назвати демократијом, то сто тразис и ти и ја, или се мозда стидис тако назвати.

Name

Додик је ипак

25.05.2021 07:55

Биједа највеца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

25.05.2021 07:58

Додик младји премијер из сјенке, а ћерка министар финанција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

25.05.2021 08:06

Лопов велики манипулатор велики србин на батерије.Дно дна ту причу може више продавати о издајницима страним само негдје у вртићу.Милораде више си и својима најближим додијао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко је

25.05.2021 08:07

Добио одавно назив Рудоња и бас тако и изгледа. Бахат, некултуран, примитиван а безобразан уз све то. Преварено покрадено сакривено треба сачувати и ту се не бирају ријеци. Сви који нису на мом казану су непријатељи, издајници и хоће казан да преврну. Ја и само ЈА све знам, све могу, а ВИ сиротани који живите од мизерне плате или пензије ви сте нико и ништа. Тако мисли тај тз. Рудоња али и добар дио његових улузица,полтрона, грабљиваца, лазова и криминалаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дебил Додик

25.05.2021 08:16

Сконтао је и он да је секти пребацио ремен, али будала и даље гасира... Он, јадо, неки к.рцев цлан предсједниства, напада аналитицарку, која, да је бар рекла несто крупно, него ниста посебно... Црвена бандо, крај вам је ту, то вам и главни разбојник овим показује...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛОБОДА-Н

25.05.2021 08:18

Вукановицев дуели са корумпираним ликовима су дјеција игра, па га хапсе због вриједзања дотицних Овај лик вец 20г. вриједза пријети не истомисљеницима па ниста е ј*бем ти закон који стити ове кркане ронхиле струцњаке за пелцовање паприка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вања

25.05.2021 08:23

За Милокрада Додиконица су СВИ спијуни ко не мисли као он. Од бораца па до академске заједнице сви су издајници ко није цлан ЦРВЕНЕ СЕКТЕ и не клима главом како он казе. Милокраде народ се освијестио, падас са власти 2022, а успут да ти казем да српски НАРОД није имао вецег спијуна и издајника од тебе. Милокраде и ПАД ЈЕ ЛЕТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

25.05.2021 08:24

Оптужба за некога, да је сарадник неке стране обавјештајне службе је глупост, поготово да ради за Њемачку, која је за БиХ заинтересована само као за незбринутог сиромаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тртмрт

25.05.2021 08:30

Сваки пут се цудим засто не изадјете масовно на улице. Тад је готово и мијења се...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

25.05.2021 08:31

Он зна да тоне све дубље и дубље и сада му све смета сто се казе јавно а сваки дан има МАЊЕ ПРИСТАЛИЦА а цини ми се даје он НАЈВЕЦИ ЗАПАДНИ СПИЈУН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

25.05.2021 08:37

Међед пуца по шавовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

25.05.2021 08:41

ИСТИНА БАШ СТРАШНО БОЛИ.... ИСПИТАТИ ИМОВИНУ ЦИЈЕЛЕ "ПОРОДИЦЕ" И НАРАВНО КУМОВА....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанка

25.05.2021 09:16

ОВДЈЕ ОЦИТ ПРИМЈЕР БАХАТОСТИ НЕКУЛТУРЕ НАПАДА НА ЈЕДНУ ПОРОДИЦУ НЕ САМО НОВИНАРКУ ЗА СВАКУ ОСУДУ ЊЕГОВО ДЕГУТАНТНО ПОНАСАЊЕ АЛИИИИ КО ГУБИ ИМА ПРАВО ДА СЕ ЉУТИ ЈЕР ПРАВДА ЈЕ СПОРА АЛИ ДОСТИЗНА КАО ЈУЦЕ ХАПСЕЊЕ ПОСЛАН8КА ЗБОГ ДВА ПРЕЦЕДНИКА СУДОВА КОЈИ СЈЕДЕ ЗА ВРИЈЕМЕ РАДНОГ ВРЕМЕНА У КАФАНИ И ДОГОВАРАЈУ ПРЕГОВАРАЈУ И СМЕТА ИМ ВУКАН СТО У ИМЕ НАРОДА ПИТА ЗАСТО НЕРАДЕ А ПРИМАЈУ ЕНОРМНО ВЕЛИКЕ ПЛАТЕ А ОНИ БАХАТИ БЕЗОБРАЗНИ ЗОВУ ПОЛИЦИЈУ УМЈЕСТО ДА ЊИХ ХАПСЕ ОНИ НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА ХАПСЕ СТО У ИМЕ НАРОДА ПИТА СТА РАДЕ У КАФАНИ ЗА СВАКУ ОСУДУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

РаспадСистема

25.05.2021 09:18

Па Додик оптузује Тања јер је он страни плаценик. То ради да одвлаци пазњу. Сви знамо да је он Америцки играц који има циљ да сруси РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

25.05.2021 09:50

Тања увјек на страни правде. "Сада заслужни бедно просе, Ниткови се богато кинђуре, одани понижења сносе, златна одличја каче о погрешном врату, савршенство је блатном бешћашћу, девице силом предају разврату, снагу страће неспособном влашћу, уметносмоћник узде ставља, злочинци владају добротом, мрачњаштво сада мудрошћу управља, искреност се брка с простотом: Скрхан, спокојној смрти ћу се дати, Од ње ме тек љубав може сачувати." Велики Шекспир у овом времену Додика и лопова, остало све исто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изногуд

25.05.2021 10:19

Ахахахахахахах умирем од смјеха!!!! Ала смо и фактор свјетске војно политицке-финанциске моци. Па градјани европе у великом броју и незнају за нас нити их интересујемо. Стварно нас тај цовјек зајебава и прави комедију са нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немој само

25.05.2021 10:59

На суд, други су му морали платити одстету за нанесену духовну бол. Судство није независно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ова зена

25.05.2021 11:00

Има м..да.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

25.05.2021 11:31

Додик не жели да чује оне који реално говоре. Он жели да ми будемо његови робови. Наш мозак није мозак мегаломана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

шпијун

25.05.2021 13:30

Има нас и у позицији и у опозицији. Ко невјерује нека се сјети како је дошло до рата. А ти исти шпијуни имају од државе високе плате и до 20 000 км мјесечно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

25.05.2021 20:38

Велика подрска за Тању,само постено,па нека се љути ко год хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле

26.05.2021 09:23

И сам сам био у тој додиној царевини и кад са видио о каквом се сљаму и лоповима ради, побјегао сам. Само од утајених пореза просјецна пензија могла би бити 800 км. Сву имовину одузети јéр је локрадена од народа.