Ксенија, Сања и Ивана стигле у Београд после Евровизије!

Група "Хуррицане" је у финалу "Евровизије" освојила 15. место, а сада су Ураганке стигле у Београд заједно са Маријом Шерифовић која им је све време била подршка у Ротердаму.

Магазин 23.05.2021 | 13:00
Ксенија, Сања и Ивана стигле у Београд после Евровизије!

На аеродрому их је сачекала екипа Курира, а  том приликом су истакле да су оне победнице.

"Србија, Србија, ми смо победили што се нас тиче. Нисмо свесне шта се десило, сабирамо утиске. Прегршт порука и подршке. Поносне смо и на нас и на регион, саме смо себе изненадиле. Ми смо победиле", рекле су оне и додале:

"Стручни жири није био наклоњен нама, били смо девети по гласовима публике. Ући у финале је велика ствар. Мало су нам засузиле очи кад смо прошле у финале", рекле су оне, а онда је Марија Шерифовић рекла да је задовољна.

"Ја сам задовољна, мислим да је важније оно што ће вам девојке говорити. Драго ми је што је Србија подржала наше представнике, није могло боље, трудиле су се. Улазак у финале је огроман успех. Дала сам Сањи 20 евра. Била бих лажов када не бих рекла да је стручни жири и могао да да по неки глас", рекла је Марија.

Подсетимо, "Хуррицане" су наступиле у финалу под редним бројем 8., а чим су крочиле на сцену и запевале хит "Лоцо, лоцо" проломио се аплауз у Ахој арени у Ротердаму. Публика је феноменално реаговала на енергију наших девојака, током ватреног наступа у више наврата проламали су се врисци присутних.

 

Сања, Ксенија и Ивана побрале су све симпатије, али и комплименте на рачун изгледа, наступа и песме. 

(Курир.рс Фото: Курир)

 

Коментари / 0

Оставите коментар