Нови изглед “Нектар лимуна” и “Нектар грејпа”

У жељи да своје пословање усмјери према жељама својих потрошача и при том унаприједи квалитет у свим областима, Бањалучка пивара прати трендове и иновације у самом изгледу свих производа, а не само “Нектар” пива.

Република Српска 21.05.2021 | 15:58
Нови изглед “Нектар лимуна” и “Нектар грејпа”

У складу с тим, након представљања новог изгледа “Нектар” пива, “Бањалучка пивара” представља и нови изглед  својих популарних радлера - „Нектар лимуна“ и „Нектар грејпа“. 

„Срећни смо јер непрестано биљежимо раст продаје и повећање тржишног учешћа „Нектар лимуна“ и „Нектар грејпа“.И поред ванредних околности, у првом кварталу смо  остварили повећање продаје за тринаест одсто, у односу на прошлу годину.  Очекујемо да ће нови дизајн обрадовати вјерне обожаваоце “Нектар” радлера, те да ће својом допадљивошћу, свежином и оригиналношћу привући и нове потрошаче. Свакако, настављамо са ширењем портфолија и изненађењима у 2021. години,“ изјавио је Илија Шетка, генерални директор Бањалучке пиваре. 

„Нектар лимун“ и „Нектар грејп“ имају 60 одсто сока, 40 одсто пива, те 2 одсто алкохола. У питању је комбинација најпознатијег бренда Бањалучке пиваре „Нектар“ пива са природним соком од врхунских сорти лимуна и грејпа. 

Промјена изгледа је наставак увођења иновација  којим Бањалучка пивара сада приступа охрабрена врло позитивним реакцијама и задовољством потрошача новим „Нектаром“.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар