Ураганке спремне ко запете пушке за вечерашњи наступ!

Ватрене Ураганке ће вечерас наступати под редним бројем 9. у другој полуфиналној вечери Евровизије са песмом "Лоцо Лоцо".

Забава 20.05.2021 | 17:23
Ураганке спремне ко запете пушке за вечерашњи наступ!

Цела Србија је свим срцем уз девојке, сви навијају за њих. Њихова позитивна енергија осваја планету, а то ће доказати и вечерас када уживо у програму наступе са вртоглавим сценским наступом и још бољим вокалним способностима.

Овако су Сања, Ксенија и Ивана направиле пометњу на једној од проба пред престојећи наступ у Ротердаму и запалиле све:

 

- Треме нема. Можда мало позитивне, али то је оно што нам додатно даје енергију да будемо још боље. Драго нам је да се људима свидело то што су могли да виде, надамо се да ће реакције бити још боље када сви видите цео наступ вечерас. Цела делегација Србије гледала је прво полуфинале из нашег хотела на РТС Планети на великом видео биму, навијали и интерно погађали ко улази у финале. Свидјају нам се све песме, ова година је јака и заиста је тешко издвојити само једну. Ту су Италија, Хрватска, Азербејџан, Финска, Швајцарска али и много других песама које радо слушамо у арени док се спремамо за наш наступ. Нисмо успеле да видимо наступ Француске нити да је упознамо, али надамо се да ће то бити могуће ако прођемо у финале. Подршка наших људи може да буде само мотивација. Једва чекамо да изађемо на сцену и покажемо вам на чему смо свих ових месеци радили, како ми, тако и цео овогодишњи тим Србије. Марија је сјајна, њен долазак додатно нам је улепшао дане у Ротердаму. Подршка од наше једине евровизијске победнице неизмерно значи и хвала јој на томе. Надамо се да ћемо ући у финале, а тамо ћемо дати све од себе да будемо максимално добре.
 
(Курир.рс Фото: принтсцреен) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Аранзер

20.05.2021 17:32

Из кога племена потицу ове..

ОДГОВОРИТЕ