Принова у краљевској породици: Краљица Елизабета добија 11. праунуче!

Принцеза Беатрис трудна је први пут, са одушевљењем јављају сви британски медији.

Забава 19.05.2021 | 22:44
Принова у краљевској породици: Краљица Елизабета добија 11. праунуче!

Унука краљице Елизабете и њен супруг Едуардо Мапели пресрећни су што ће се у овој години остварити у најлепшој животној улози. Како се наводи на званичној страници краљевске породице беба стиже на јесен.

Вест да ће поново постати прабака, Елизабету је одушевила, па се после свих ружних догађаја који су погодини британски двор, коначно враћа осмех на њено лице.

Принцеза Беатрис у јулу прошле године удала се у тајности, без икакве помпе, присуства медија и званица. Није тако замишљала најлепши дан у свом животу, али епидемија короне јој је покварила планове. Пар је пред породицом и пријатељима требало да се венча 29. маја у капелици Св. Џејмса, али због епидемиолошких мера које су тада биле на снази то се није догодило и младенци су одлучили да одложе венчање. Церемонија је одржана у прелепом дворцу Виндсор, а млада је блистала у венчаници која је носила посебну причу.

Наиме, ради се о једној од винтиџ балских хаљина из колекције краљице Елизабете коју је креирао Норман Хартнел. На глави је имала тијару краљице Мери, коју је краљица Елизабета носила на свом венчању. Дивна хаљина је иначе израђена од тафта Пеау Де Соие, у нијанасама слоноваче, пресвучена сатеном у истој боји, са рукавима урађеним од органза свиле. Венчаница је била украшена и везом кроз који су уткани дијаманти, као и са геометријском шаром којом је украшен корсет.

Како се тада навело и изјави за медије коју је дала Бакингемска палата, хаљина је ремоделована посебно према мерама принцезе Беатрис. Све преправке је урадила лична кројачица краљице Елизабете Анђела Кели и њен стилиста Стјуарт Парвин.

(курир.рс Фото: профимедиа)

Коментари / 0

Оставите коментар