Шикица од једне песме саградила 3 куће, а певала и на дрвету и камиону!

Певачица Снежана Јовановић Шикица, најпознатија је по хиту "Ала би се шикицала" који јој је и донео популарност, алии огромне зараде.

Забава 19.05.2021 | 20:30
Шикица од једне песме саградила 3 куће, а певала и на дрвету и камиону!

Она је позната по доброј атмосфери, а сада је истакла да се не стиди ни једног места на којем је певала, а да је кафана нешто што би сваки добар прави певач морао да прође.

Шикица је овом приликом открила шта је то најинтересантније и најлуђе урадила како би обрадовала младенце или госте на неком слављу.

 Па све зависи од домаћина, газде, какав је, шта хоће... Нормално и ми музичари морамо да направимо штимунг где год да је. Певала сам, и на дрвету и на камиону, ја се не стидим тога. Сад је модерно да певаш по ресторанима. Недостају ми и вашари, ја певам увек, ево у Шапцу сам две године заредом певала док није почела корона, то је било пуно - рекла је она у "Гранд магазину" и додала:

- Био је један наш пријатељ који је попео виолинисту на дрво и узео секиру и почео као да сече то дрво.

Иначе, Шикица је једном приликом открила да је од своје песме по којој је и добила надимак, саградила чак три куће. 

- Нисмо износили у џаковима, али је било пара. Магистрала је била мајка Божија. Певала сам са свим великанима, са Љубом, са Шабаном, са Шемсом, Видом Павловић. Сви смо узимали паре, ко је био способан, он је узимао паре - рекла је она у "Премијери". 

(курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар