И њој се омакло као Дари - Едита грешком објавила голи селфи! (ФОТО)

Само два дана након што је Буба Корели у јавност пустио своју нагу фотографију, исто пех имала је и Едити Арадиновић. Певачица је, по свему судећи, случајно на свом Инстаграму објавила селфи из туш кабине, али је фотографију обрисала након два минута.

Забава 19.05.2021 | 18:33
И њој се омакло као Дари - Едита грешком објавила голи селфи! (ФОТО)

На провокативној слици Едита позира потпуно гола у туш кабини док се пући, а у првом плану су њене груди. На певачицину срећу, остали, интимни делови тела се не виде, али да није реч о фотомонтажи говори тетоважа на њеној руци, која се јасно види на спорној слици.

По свему судећи, певачица је ову изазовну фотку направила у приватне сврхе, желећи да је пошаље некоме, вероватно дечку, али јој се, баш попут колегинице Даре Бубамаре, омакло! Едита је стиснула погрешно дугме и њен селфи завршио је на Инста сторију, а када је схватила шта је урадила, брже-боље га је уклонила, у року од два минута.

Ипак, како има велики број пратилаца на овој друштвеној мрежи, неки су успели да сачувају објаву, па је убрзо постала вирална. Међутим, многи њени пратиоци поручили су Едити да нема чега да се стиди и да је презгодна, те да је почастила како треба своје фанове.

Певачица се овим поводом није оглашавала, нити је реаговала на друштвеним мрежама.

Подсетимо, пре две године сличан пех имала је Дара Бубамара када је на овој друштвеној мрежи објавила експлицитни снимак док изводи орални секс на сексуалном помагалу. Певачица га је убрзо избрисала, а потом се огласила.

- Јбг, омакло ми се - стиснула погрешно дугме! Мало сам вежбала, нек смо живи и здрави - написала је Дара.

(Курир.рс фото:принтсцреен)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Велите

20.05.2021 13:56

ПЕХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

20.05.2021 18:03

Бас ми је зао сто се то десило...

ОДГОВОРИТЕ