Шириће се подршка градоначелнику у скупштини града

“У наредном периоду настављамо рационализацију пословања јавних комуналних предузећа с циљем уштеде новца и побољшања пословања тих предузећа”, рекао је градоначелник Бијељина Љубиша Петровић након састанка представника градских одбора СДС-а, ПДП-а и ДНС-а у Бијељини.

Република Српска 18.05.2021 | 22:52
Шириће се подршка градоначелнику у скупштини града

Петровић је још једног истакао приврженост строгом поштовању законских процедура, између осталог и на сједницама Скупштине града. То очекује, каже, од СНСД-ове скупштинске већине.

"Проблеми настају оног тренутка када се прекрше законске процедуре и морамо да трошимо додатну енергију. Истрајаћемо пред надлежним институцијама да се и дјеловање Скупштине града Бијељина и Градске управе увијек креће у оквиру законских процедура", изјавио је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

Томица Стојановић предсједник Градског одбора СДС-а у Бијељини истакао је да се морају слушати жеље грађана Бијељине, а не шта званична Бањалука жели.

"Надамо се подршци, евентуално ако затреба у Градској скупштини да ће ова тројка имати и од свих осталих који мало другачије мисле, односно не мисле главом званичне Бањалуке него да послушају разум грађана Бијељине. Ми морамо слушати шта грађани Бијељине желе, а не шта Бањалука жели у Бијељини. То је кључна порука. До сада се тако дешавало у задњих годину дана. Нама треба да мислимо о својој будућности,а  не да други размишлају о нама", казао је Стојановић.

"Очекујем у наредних пар мјесеци, а мождаи пар дана кренемо у разговоре са другим политичким партијама које ће сигурно дати подршку и градоначелнику и ја очекујем да можда у другој половини ове године дође до прекомпозиције скупштинске већине у граду.

Не бих говорио с ким смо започели разговоре али за медије могу да кажем да на следећем састанку у наредних мјесец дана да ће се још један политички субјекат придружити овој коалцији од ова три, што ће бити доказ да ће се наредних дана и мјесеци све више политичких партија окупљати око градоначелника и ових полиитичких партија", нагласио је предсједник Градског одбора ПДП-а у Бијељини Славиша Марковић.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Спаце Лорд

19.05.2021 04:39

Само оплети. У Бањалуци више њихови керови не смију прошетати градом. Само се аутима возају. Знају и они да народ види који су ниво злочина направили. С друге стране Вукан, Бореновић, Црнадак, Драшко, Јелена и други се могу видјети како слободно шетају, крећу се међу људима и слично. Само тврдо. И њихови ботови их полако напуштају. Опада подршка жестоко. Џабе Ђајић силује по УКЦ да се учлане људи. Чудо ми је да је Мишко онако пролупао. То је био добар момак, а ено сад љига максимална. Можда је уцјењен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.05.2021 08:28

Који Мишко?

Name

Ре

19.05.2021 10:48

Тако се и папак митриц сакрива.

Name

Добој

19.05.2021 05:43

Само удри Љубиша!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

19.05.2021 06:37

Наравно да це се сирити, ста је умислио Миловановиц да ми остали одборници немамо своје главе, не знамо мислити својом главим, а не његовом и инструкцијама из БЛ, много незадовољних одборника је у коалицији, ускоро це вријеме све показати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вили

19.05.2021 07:15

Када видим овог лопова Томицу,смуци ми се зивот.Марковиц није далеко од њега.Петровиц и млади Станисиц су постени,а остали све лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политички субјект

19.05.2021 08:44

Хаххах што ме насмија Срки и 20 људи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово су промјене?

19.05.2021 17:56

Јесу ли ово промјене, довуци лопове у своје редове, умјесто да се оцисте остатке мицин лопова, ви довлаците јос... Разоцарали сте ме!

ОДГОВОРИТЕ