Касандра открила: Због мојих тумора морам да идем на прегледе!

Кораима Торес, нама познатија као Касандра изгледа одлично у 47. години живота. Њој су 2018. године откривени бенигни тумори на дојци, а сада је поделила фотографију са једног прегледа.

Забава 18.05.2021 | 20:31
Касандра открила: Због мојих тумора морам да идем на прегледе!

Наиме, славна Касандра рекла је да је мало и уплашена, те да су ови једномесечни прегледи који се врше додиром понекад и болни, али да их је важно обављати јер могу да спасу живот.

- Прошле недеље сам започела прегледе. Желим да вас обавестим да су ми мамографија и ултразвук дојке прошли добро. Због ових тумора морам да обављам прегледе сваких шест месеци - открила је Кораима Торес и додала:

- За мене је тешко сваки пут кад ме додирнете (то ме улива мало страха), али најважније је полагати одговарајуц́е испите, додиривати се једном месечно, схватити да вам преглед на време може спасити живот. 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Цораима Торрес (@лацораима)

 
Подсећања ради, од емитовања серије "Касандра" 1997. године, ова венецуеланска глумица, у свим републикама бивше СФРЈ, постала је највољенија странкиња. Била је толико популарна да су новине свакодневно писале о њој, а уличне тезге препуне мајица, шоља, сличица, разгледница, постера и разних других производа са њеним ликом. По Касандри је називан чак и намештај, душек за спавање и тоалет папир. Стога је Кораима Торес једном приликом посетила Србију, а да јој пожели добродошлицу на аеродром у Сурчину дошло је неколико хиљада људи.
(курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар