Ђани Слађи приредио изненађење за 25 година брака!

Познати естрадни пар певач Радиша Трајковић Ђани и његова супруга Слађана данас прослављају 25 година брака.

Забава 17.05.2021 | 21:44
Ђани Слађи приредио изненађење за 25 година брака!

Јавност је имала прилику да види какво је изненађење Ђани ноћас после поноћи приредио својој супрузи, а популарни брачни пар проговорио је о томе, али и о својој љубави која опстаје четвртину века.

"Ђани је бануо око пола 3 синоћ да ме изненади, ја сам спавала. Стварно нисам то очекивала. Навукла сам брзо бадемантил и даље сте видели. Баш сам се одушевила, толико сам се збунила да сам честитала Софији, уместо Ђанију. Било је прелепо стварно. Добила сам од Ђанија разноразне ситнице поред букета који сте видели", почиње причу Слађа и открива какво је она изненађење припремила за Ђанија поводом сребрне свадбе.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-05-17/05172021064835.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="1793" />

"Ја сам припремила Ђанију изненађење, једну прелепу песму, велики хит", каже госпођа Трајковић и додаје:

"Ђани ми је толико ствари накуповао до сада да 100 година да смо у браку не би било замерке. Довољно је", каже Слађа, а брачни пар открива и да у плану има велико славље, али и како ће сада обележити свој посебан дан.

"Свакако размишљамо да направимо велико славље кад прође корона, то нам је велика жеља. Данас ћемо породично прославити у једном ресторану на ручку. Нисмо никога посебно звали, ту смо само ми најближи, ужи круг наше породице. Ми и деца. Ако баш неко налети, нећемо га враћати", рекли су Трајковићи и открили како су се упознали.

"Баш давно смо се упознали, давне '95. године. Наравно да се сећамо како смо се упознали. Слађа је чула за мене, мене је тада знало цело Косово и остало је легенда... Дуга прича", рекли су кроз осмех Ђани и Слађа и открили да ли нешто замерају једно другом.

"Најбитније у односу двоје младих је поверење и слога. На првом месту је поверење. У свему томе мора да има хемије и љубави, без љубави ништа", поручују певач и његова супруга, а Слађу смо питали да ли је у неком моменту за све ове године изгубила поверење у супруга, те да ли је некада размишљала да га остави.

"Нисам никад изгубила поверење у Ђанија. Била сам на клацкалици давно, али не. Ђани је просто такав, не можете ни да се наљутите на њега. Њему је тешко одолети", каже Трајковићка.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-05-17/05172021064902.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="826" />

Ђанија и Слађу су на крају упитали да ли су очекивали да ће заједно дочекати сребрну свадбу.

"Нисмо очекивали. С обзиром на то да је Ђани један велики зврк, то ми није било ни на крај памети. Боље да воли жене, него мушкарце, то би било ван памети. Посао му је такав да мора да гледа, очи су за гледање. Добро је док само гледа", поручила је Слађа, док се Ђани само насмешио.

(Курир.рс/Пинк фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар