Јелена Розга о болести, љубави и каква је приватно!

Јелена Розга последњих неколико дана је у Београду.

Забава 15.05.2021 | 16:27
Јелена Розга о болести, љубави и каква је приватно!

Певачица је открила како се сада осећа, детаље своје болести, али и колико ужива у сређивању и наступима.

"Заборавила сам како је бити на штиклама, па ме већ боле ноге, али гушт је што сам у штиклама. Уживам и у шминци, тако да ми је гушт што сам ту и нека престане више све ово, да се вратимо што пре у нормалу", рекла је на почетку разговора, а затим додала:

 

"Приватно сам иначе увек у патикама и џинсу, волим да одвојим сцену и приватно, зато ми ово сада јако прија."

"Није се појавио нико нови. Немам удварача тренутно, слабо се крећем нешто, али ево надам се кад се корона заврши да ће доћи и љубав", рекла је она о љубавном животу.

Она је раније отворено причала да се бори са хипертиреозом, поремећајем штитне жлезде. Због тога је имала проблем са кожом, често је била уморна и патила од несанице, а певачица сада каже да се осећа добро.

 

"Одлично се осећам, пијем одговарајућу терапију у договору са лекарима и све држимо под контролом", каже Розга, и додаје како је успела да задржи младалачки и витак изглед током година:

"Мислим да је генетика најзаслужнија за то како изгледам и што носим исти конфекцијски број годинама. Некад раније бих одговорила и да је мој луди темпо живота заслужан за то, али ево већ годину дана га нема, те мислим да сам једноставно таква. Пазим шта једем, али не због килаже, већ због здравља. Не претерујем ни у чему и то је све."

(Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић)

 

Коментари / 0

Оставите коментар