Вучић је већ много урадио за Српску, БиХ и регион!

„Вијест да ће сви грађани Босне и Херцеговине, Црне Горе и Сјеверне Македоније поново моћи да се вакцинишу у Србији је одлична и по ко зна који пут показује да је Србија постала најзначајнији регионални фактор, који брине не само о својим грађанима, него је спремна пружити помоћ и свима другима“, рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.

Република Српска 15.05.2021 | 12:30
Вучић је већ много урадио за Српску, БиХ и регион!

Бореновић истиче да су Србија и предсједник Александар Вучић већ много урадили за Републику Српску, БиХ и све земље региона, посебно у овим тешким временима када су здравље и животи људи угрожени: 

„Чињеница да је Србија међу првима у свијету по процесу имунизације није никакво чудо. Једноставно, на вријеме су почели са наручивањем и набавком вакцина, што показује одговорну политику руководства Србије за своје грађане, а како видимо, и за грађане сусједних држава, на чему им сви морамо бити заувијек захвални. То је политика правовременог дјеловања, умјесто политике закашњелих изговора којој свједочимо код властодржаца у Републици Српској и БиХ“, каже Бореновић. 

Он додаје да изјаве званичника, попут оних да смо одмах након Србије по броју набављених вакцина, неће пуно помоћи против вируса корона, као ни изговори зашто се имунизација не одвија брже: 

„Ниједна болест, па ни овај вирус, не дјелује баш тако и не 'слуша' оно што представници власти поручују, а што нема упориште у истини. Као што не штеди ни ако појединци стварају сталне тобожње сукобе и тензије. Те представе неће спасити нити један живот. Чињеница је да имунизација у Српској и БиХ тече споро, тромо, да још нема довољно вакцина, да ни вакцинација приоритетних група још није ни близу завршетка, а да ће остали грађани ко зна када доћи на ред. Имамо огромну срећу што нам је баш Србија по свему најближа земља, чија одговорна политика данас спашава животе људи у читавом региону“, закључује Бореновић.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Марко

15.05.2021 12:31

Тачно Бореновићу,Вучић је показао Додику како се води брига о народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.05.2021 20:07

Да,да,просле године их је 60 хиљада висе умрло,него сто се родило...! За ову предвидјају око 90 хиљада....?

Name

Бањалучанин

15.05.2021 12:32

Поштено је захвалити Вучићу.Добар потез Бореновићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

15.05.2021 13:27

Све то стоји Бореновићу , што си рекао.Међутим , ако власт Србије подржава Додика а он пљачка, пустоши ресурсе , исељава становништво , значи они подржавају и та његова злодјела, јер знају они одлично шта се дешава у РС.Шта онда рећи за власт у Србији?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бореновицу

15.05.2021 17:17

Да ми не пљацкас мозда и ти. Кад сви вец пљацкају. Станивуковиц је постењацина, али ми се разликује од тебе и цини ми се да си ти мање просао сита и ресета.