Укинут полицијски час: Клубови најавили журке

Ноћни живот овог викенда оживљава у западној Херцеговини која је једина у ФБиХ укинула полицијски сат. Тиме би овај дио БиХ могао постати центар провода судећи према најавама ноћних клубова који организују луде забаве.

Босна и Херцеговина 14.05.2021 | 16:49
Укинут полицијски час: Клубови најавили журке

Укидањем рестрикција у Западнохерцеговачком кантону ноћни клубови су путем друштвених мрежа одмах најавили луде проводе, а међу првима је ноћни клуб из Љубушког најавио журку уз ДЈ-а, те за 14. и 15. мај окупљање заказао у 20 сати, пише Клиx.

– Екипа након дуге паузе коначно смо поново са вама, уживајте у викенду пуном добре забаве и хитова уз наш ДЈ двојац – навели су из клуба.

У коментарима на друштвеним мрежама своје доласке најављују гости и из других градова, па чак и из сусједне Хрватске.

Ноћни живот на подручју Херцеговине, упркос свим рестрикцијама, до сада није у потпуности минуо, а новим мјерама Кризног штаба ЗХК који је једини у ФБиХ укинуо полицијски сат, овај кантон би могао постати лудих провода за ову регију.

Подсјетимо да је у Федерације БиХ полицијски сат на снази од 23 до 5 сати ујутро и да ЗХК као једини кантон који је прогласио стање природне несреће нове мјере доноси самостално без утицаја на више нивое власти.

Одлуком Штаба цивилне заштите ХНК уз укидање полицијског сата је укинута и забрана окупљања на отвореном простору, док је окупљања већа од 100 људи у затвореном простору потребно пријавити надлежним службама.

(Агенције)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

То је

14.05.2021 15:03

Лепа вест. Нисам неки од зурки, али соколицима се не кресу крила и омладина треба да зиви. Какви корона, и политицари. Наравно узимам у обзир да се корона мозе тумацити и у свету и у нас, да је за то да успори кретање и срљање људи, јер су постали неконтролисана. За бољим, а ефекат стампеда. Али о том потом наравно да је ту било свега и правилног и неправилног и доброг и лосег и пексиног а и људских схвацања. Србија и Јапан оцито нису исто, показало се нити Кина и Америка, али пролази и ово, носеци и многе друге заблуде и надам се да пеглајуци и неутралисуци проблем за набораност таласа невоља, сто сада људи нако 400 година опет зиве на ограниценој планети земљи, овај пут не плоци него лопти, но како год.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одлицно

14.05.2021 15:05

Само напријед лакомислени па опет у круг, због лакомислених имамо оволики број преминулих и лосу привреду, за мало забаве и мало мозга!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подршка за Палестину

14.05.2021 22:39

Не лупај глупости, испран ти је мозак!

Name

израелац

14.05.2021 15:09

нема шансе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЛАНдемија

14.05.2021 16:53

Напокон. Надамо се укидању свих мјера у цијелој БиХ ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

14.05.2021 22:18

Браво без добре забаве нема лепог зивота.само нек је весело увек се народ веселио без весеља и друзења зивот је никакав

ОДГОВОРИТЕ