Цеца примила и другу дозу вакцине!

Светлана Цеца Ражнатовић се појавила на Сајму где је у елегантном издању дошла како би примила другу дозу вакцине.

Забава 14.05.2021 | 14:21
Цеца примила и другу дозу вакцине!

Певачица је дошла обучена сва у бело, косу је везала у реп, а преко руке је носила скупоцену ташну. 

 

Док је попуњавала формулар, питали смо је како се осећала после прве дозе, рекла је феноменално, никакве нуспојаве нисам имала.

Пошто је примила другу дозу, села је да се одмори неколико минута.

 

Нисам имала нус појаве, одлично се осећам. Ако је свако од познатих успео да убеди бар троје људи да се вакцинипе, онда смо успели"; рекла је Цеца после вакцинације.

"Синоћ сам била на прослави код Хариса поводом Бајрама, цујете по мом гласу, певала сам, али нисам смела да наздравим", рекла је насмејана певачица која се стрпљиво сликала са медицинарима и фановима. 

Певачица је раније открила да се одлучила за кинеску вакцину компаније Синофарм и открила да је у консултацији са доктором, сходно томе да је прележала корону и имала одређену количину антитела.

"Осећам се сјајно. Осећала сам дужност према свима, према држави и мојим најмилијима. Једва чекам концерте, једва чекам да смо загрљени, ово је постало досадно, желим да апелујем на све људе, ја нисам љубитељ игала али ништа не боли. Одлучила се за кинеску вакцину. Пре ћемо се вратити нашим нормалним животима. Мислим да смо једини на свету који можемо да бирамо вакцину којом ћемо се вакцинисати, ми смо имали ту привилегију. Већина из мог окружења су примили кинеску, па сам се и ја тако одлучила. Дај Боже да што пре закажем концерте. С обзиром на то да сам имала корону, као што је познато, имала сам одређену количину антитела, те сам по савету лекара то урадила сада. Планирам га кад се сви вакцинишемо. Ово уопште није за шалу, ја сам прележала корону. У децембру нисам имала више антитела, ово је непредвидива болест, да се деси вирус после вакцинације неће бити смртних последица. Треба сви да се удружимо", рекла је за Кирир после примљене прве дозе.

(Курир.рс Фото: Стефан Стојановић)

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ре

15.05.2021 19:32

кога је брига шта она прима и од кога прима?

ОДГОВОРИТЕ