Лука Јовић купио стан од пола милиона евра

Лука Јовић купио је још једну некретнину у Београду, пишу београдски медији.

Магазин 14.05.2021 | 09:41
Лука Јовић купио стан од пола милиона евра

Како сазнаје Курир, овог пута фудбалер је пазарио стан у срцу Врачара од 150 квадрата за који је дао око 500.000 евра.

Његов животни простор биће на трећем спрату, а тренутно је у фази изградње. Уколико све буде текло како је инвеститор планирао, зграда ће бити готова за шест мјесеци. То спортисти савршено одговара.

Лука и његова вјереница Софија Милошевић су за првомајске празнике били у Београду и том приликом су први пут обишли радове. Пар је одушевљен како све изгледа, а нарочито им се свидио распоред просторија који уживо изгледа још боље него на пројекту.

Стан ће бити двострано оријентисан, а манекенка је задужена за осмишљавање ентеријера. Када је претходних година боравио у пријестоници, Лука је живио у Јужном булевару, гдје је изнајмљивао стан, а од јесени ће се уселити у свој кутак. Јовић воли Врачар, као и Софија, па се ниједног тренутка нису размишљали о томе у ком дијелу града ће свити своје породично гнијездо.

Према ријечима извора београдског листа, њих двоје се нису уопште двоумили када им је пријатељ предложио некретнину у близини Храма Светог Саве. Штавише, Јовићев адвокат је истог дана прегледао комплетну документацију, а када се правник увјерио да је папиролошки све у најбољем реду, они су направили уговор и кренули у реализацију.

Софија не жели ништа да препусти случају, па ће да ангажује фирму која ће јој помоћи да све оно што је замислила буде спроведено у дјело. Лука је презаузет обавезама које има у иностранству око клуба, па је својој љепшој половини препустио да води бригу око њиховог новог дома. У њему ће боравити када су у Србији, а посебну пажњу ће посветити дјечјој соби, као и терасама, које су огромне, наводе медији.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ох ох

14.05.2021 09:24

Она ће све да сређује? Које просеравање. Само Задруга је за ове. Парови су такође могући.

ОДГОВОРИТЕ