После оптужби запослених водитељка решила да укине емисију!

Америчка водитељка Елен Деџенерис (63) најавила је крај своје дугогодишње емсије.

Забава 13.05.2021 | 20:31
После оптужби запослених водитељка решила да укине емисију!

Шоу ће завршити 2022. године, након 19. сезоне емитовања.

- Колико год је ова емисија сјајна и колико год је забавна, једноставно ми више не представља изазов - рекла је водитељка за америчке медије.

Вест о завршетку снимања долази само неколико месеци након што су бивши запослени у јавност изашли са причама да је емисија "токсично место за рад".

Након тога три су продуцента изгубила посао, а Деџенерис је текућу сезону отворила уз извињење у етру. Шоу се емитује од 2003. године те је један од најпопуларнијих емисија у САД и један од најпознатијих у свету.

- Ја сам хтела завршити са емисијом након 16. сезоне. То је требало да буде моја последња сезона, но хтели су да потпишем уговор на још четири године. Ја сам рекла да ћу потписати на још можда једну годину. Они нису пристајали на једну годину па смо нашли компромис на три. Знала сам да ће то бити моја последња сезона - додала је Елен.

Водитељика одбацује тврдње да са емисијом престаје због разних оптужби бивших запослених.

- Сломило ми се срце кад сам сазнала да људи који овде раде осећају ишта друго осим да имају фантастично искуство... Да су на било који начин повређени. Нисам могла да знам, има их 255, једино да сам сваког лично испраћала, али то би трајало до дубоко у ноћ јер овде има много зграда. Осим тога, наши гости су се увек добро проводили и уживали у атмосфери на снимању... - рекла је у популарној америчкој емисији.

 Наводно је Деџенерис особљу рекла шта је одлучила у уторак, а у четвртак би о томе требало да да интервју колегици Опри Винфри.

(Курир.рс Фото: Профимедиа)

Коментари / 0

Оставите коментар