Наручио проститутку, дошла му ћерка: Отац старлете пуцао себи у главу!

Отац Божане Вујиновић Божо Вујиновић убио се када је сазнао да је му је ћерка проститутка, ексклузивно сазнаје Курир.

Забава 13.05.2021 | 18:29
Наручио проститутку, дошла му ћерка: Отац старлете пуцао себи у главу!

Како се спекулише по бањалучким, али београдским круговима, Вујиновић је одузео живот тако што је пуцао себи у главу јер није могао да поднесе то што му се наследница бави најстаријим занатом.

Након што је наша редакција сазнала за ову трагедију која се пре десетак година десила једној од најпознатијих Плејбој зечица, контактирали смо са њом и објаснили јој детаље у које је упућена наша редакција. Међутим, она није желела да говори о несрећи родитеља. 

- Немам коментар - поручила је Божана, иначе и бивша девојка Аце Лукаса.

Две верзије

Иако је њен отац праву истину однео у гроб, две су верзије тог догађаја. Према речима њених колегиница из посла, Божо је заправо био тај коме су пријатељи на забаву довели девојке за провод, а међу којима је била и његова наследница. Када ју је угледао на вратима, био је шокиран, јер није очекивао да ће му ћерка доћи у постељу. Ту ноћ ју је отерао кући, а убрзо је извршио самоубиство. С друге стране, говори се да ју је управо отац затекао на шипци у једном локалу у Бањалуци где је и почела своју каријеру.

Тада су му пријатељи рекли да му је ћерка анимир дама у јавној кући, те је он са пиштољем у руци дошао и уверио се у то. Сурову истину није могао да поднесе и пред свима је извршио самоубиство. О томе је тада брујала цела Босна. Породична трагедија је Божанину породицу завила у црно. Она је годинама себе кривила за несрећу и смрт родитеља, али је наставила да се бави тим послом.

Богат досије

Подсетимо, Вујиновићева је неколико пута хапшена због организоване проституције. Плејбојева зечица је заједно са пријатељицом Александром Морачом ухапшена 2019. године у Црној Гори у једном луксузном хотелу у Бечићима због проституције. Девојке су тада, наводно, ухапшене у хотелској соби док су биле с клијентима из Турске.

Три године пре је завршила иза решетака заједно са старлетом Мими Оро у акцији сузбијања елитне проституције. Тада је њено име, заједно са још неколико њих, пронађено у документацији најпознатијег естрадног макроа.

Њен живот је био буран, па је 2016. доживела и физички напад, када је заједно са пријатељем нападнута на Дорћолу. Тада су јој избијена три зуба. Легло елитне проституције коју је организовао Михајло Максимовић било је у једном луксузном хотелу у Београду. Међу девојкама које су склопиле посао са богатим Арапином била је и Плејбојева зечица Божана. Једно време је била и девојка Аце Лукаса, али та романса није потрајала.

(Курир.рс Фото: приватна архива)

Коментари / 0

Оставите коментар