Ана о вези са Мрком: Да смо се срели раније, не би били заједно!

Певачица Ана Бекута говорила је о животу и послу за време пандемије, комуникацији са фановима на друштвеним мрежама, као и о вези са Милутином Мркоњићем.

Забава 13.05.2021 | 17:40
Ана о вези са Мрком: Да смо се срели раније, не би били заједно!

- Говорим мојој породици, не бих имала времена да се посветим многим стварима којима сам се посветила у овом периоду. Прочитала сам многе књиге, одгледала многе серије, филмове... Некако сам живела мирније и морам да признам да ми је недостајао тај мир и одмор, с обзиром да сам претходних година радила без паузе, па скоро и без летњег одмора. Мада све је говорило да ћу имати паузу, баш сам била преморена и требао ми је одмор, али не оволики - прича Бекута.

- Износити свој став јавно је увек мач са две оштрице и мораш балансирати, да се ником не замериш, да те не критикују, да будеш позитиван и да мало васпитаваш омладину. Ја имам године када могу да изнесем своје мишљење и став и укажем на проблеме у друштву - додаје Ана.

- Он је ту да ме подржи у сваком сегменту живота и то чини несебично све ове године и то ми прија. Он је човек мог живота, морам да признам. Појавио се у мојим зрелим годинама, али очито кад је то тако требало и кад је морало тако. Кад размишљам о нама, да смо се срели раније можда се не би ни препознали. Дошао је у прави час - закључила је певачица у Премијери. 

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ја сам опет

13.05.2021 19:51

сви тврде да је паметно сто они раде?

ОДГОВОРИТЕ