Милошев замак од 1,5 милиона евра и 180 квадрата изнајмљује се на дан!

Бранка и Милош Бојанић, након што су одлучили да продају свој замак на обронцима Фрушке горе, дошли су до закључка да нема потребе за било каквом журбом, па су врата велелепног породичног дома отворили, бар на неко време, јавности која је и више него заинтересована да овде проведе ноћ или две.

Забава 12.05.2021 | 20:37
Милошев замак од 1,5 милиона евра и 180 квадрата изнајмљује се на дан!

Вест о продаји осванула је пре неколико година - да је кућа коју је певач сазидао и у њу уложио, писало се, 1.500.000 евра, на продају. И даље је у понуди, а док не буде и продата, служиће породицама за одмор, разне мање забаве попут рођендана, девојачких вечери и опуштање.

"Тек смо скоро то кренули. Моја супруга и једна њена другарица, која има искуства са тиме, то воде. Она је менаџерка. Вила је остала на продају, али сад, не журимо, видећемо. Супругина идеја је била да се то издаје, она је била заинтересована за то. Ја реновирам ову кућу на мору, а она воли да се и она нечиме занима, па је предложила издавање. Рекла је мужу да се направи базен и напољу, направи ми ово, среди ми оно, ја то направим, а она то сад ради. У фази издавања смо недељу дана. То што има базен и унутра и напољу је велика предност", каже певач, па додаје:

"Ово ми је пета кућа по реду и кад ме питате од мојих петоро деце – које вам се највише свиђа (смех)… Све ми се свиђа, сваки детаљ. Неке претходне сам и продао, па оно што погрешимо на једној, онда на другој исправимо, али ова два базена су толико доминантна и толико се усаглашавају... Мада, нама није био потребан овај базен напољу. Али, Бранка каже: "Направи ти, па да ја то изнајмљујем." Сад видим да је то била добра одлука."

Супруга Бранка затим је открила да је на овом пројекту месецима вредно радила.

"Ми само што смо кренуле да радимо то, па су цене тек промотивне. Мај је, почетак, а за јул и август ћемо већ ићи на горе. Ово је стварно рај на земљи. Два, три месеца сам активно радила, преуредила, средила, да то све изгледа још боље, као сад на сликама. Комплетно се кућа реновирала, да буде баш онако прави дворац. Ипак смо ми живели ту. Све је сад ново, другачије, лепше, боље. Баш је за право уживање и праве госте. Цене су промотивне и, осим што смо тек почеле, зато што све зависи од дана, колико особа долази, да ли долазе људи са породицом да уживају на викенд или прославу, мањи рођендан, девојчако вече… Све зависи. Јављају се сви и млађи и старији. Свима се допада и сви нам пишу. Клинци би највише волели журке да праве, али то баш (смех)… Није за то. Ово је више за мало већи ниво. За уживање, опуштање, да средње генерације искористе мир и тишину", закључила је певачева жена.

Подсетимо, овај замак Бојанић је саградио сам за себе и супругу и у њега, писало се, уложио 1.500.000 евра, док је у плану било да га прода по три пута нижој цени. Налази се на обронцима Фрушке горе, недалеко од Сремске Каменице и пружа невероватан угођај и поглед. Вилу од 180 квадрата чини пет великих просторија које су Бранка и Милош били уредили баш по својој жељи и мери, па се у њу и уселили. Нешто касније, међутим, одјекнула је вест да су решили да продају.

(Курир.рс Фото:РАС)

Коментари / 0

Оставите коментар