Након што је завршила у Хитној огласила се Ђанијева Слађа и открила разлог!

Након што је Курир објавио да је супруга популарног фолкера Радише Трајковића Ђанија, Слађана Трајковић јуче завршила у Хитној због стомачних проблема, она се огласила за медије и открила шта се десило, те како се сада осећа.

Забава 11.05.2021 | 22:31
Након што је завршила у Хитној огласила се Ђанијева Слађа и открила разлог!

- Истина је да сам била у Хитној. Слошило ми се одједном, осетила сам мучнину и одмах отишла да проверим о чему се ради. Знате шта сам недавно претрпела, са својим здрављем се не играм. Ништа страшно, само пролазни стомачни вирус који је изазвао болове и мучнину. Указана ми је неопходна лекараска помоћ и сада се осећам добро. За сваки случај сам обавила све неопходне анализе, све је у најбољем реду - поручила је Слађа.

Подсетимо, супруга популарног фолк певача пре два месеца доживела је мождани удар.

- Ђани је све време био уз мене након можданог удара. На срећу, у питању је био блажи мождани, а Ђани ми је све време причао: ''Пусти то, ништа ти неће побећи''. Баш је био брижан. Ја сам супер, нисам тип жене који воли да се жали, али ова промена времена ми јако смета. На срећу немам последице можданог удара, али осетљива сам на промене времена, боли ме глава, будем нерасположена, али, Боже мој, гурамо - рекла је Слађа недавно.

(курир.рс/пинк Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар