Глејзери се извинили навијачима Манчестера

Један од власника Манчестер јунајтеда Џоел Глејзер, саопштио је да ће по први пут послије 16 година разговарати са навијачима манчестерског клуба.

Спорт 08.05.2021 | 10:23
Глејзери се извинили навијачима Манчестера

Глејзери су 2005. године купили Манчестер јунајтед, али од тада нису имали никакав контакт са навијачима.

Већ више од једне деценије су навијачи кивни на Глејзере и ситуација око Суперлиге погурала је фанове да направе инцидент, па су прошлог викенда улетјели на стадион и одложили велики дерби енглеског фудбала са Ливерпулом.

Глејзере то претјерано није занимало, с обзиром да они не само што не долазе на утакмице, већ им канцеларије нису у Манчестеру.

Избјегавали су новинаре и бјежали од њих на паркингу неколико дана послије инцидента на "Олд Трафорду", а један од њих одлучио је да ипак проговори и каже шта има.

"Моја породица и ја волимо Манчестер јунајтед и осјећамо одговорност према клубу за који морамо да бринемо и чије виједности и традицију морамо да чувамо. Вјерујемо и желимо да навијачи буду власници клуба", започео је Глејзер и наставио.

"Дирнули сте ме дијеловима вашег писма у којима сте објаснили зашто смо вас разочарали подршком Суперлиги. За то вам се најискреније извињавам. Желим вам рећи да сам свјестан ваше жеље за промјенама и од сада ћемо вас консултовати при доношењу најважнијих одлука за Јунајтед. Отворени смо за све конструктивне приједлоге и желимо са вама разговарати о улагањима у Олд Трафорд, тренинг центар и све што можемо побољшати у организацији утакмица", поручио је Глејзер.

(Б92)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Аустрија

08.05.2021 10:14

Прва одлука им је била да продају Роналда

ОДГОВОРИТЕ