Бинго отворио своју прву трговину у Кључу

Компанија Бинго данас је богатија за још један продајни центар, овога пута у лијепом, средњовијековном граду, Кључу. Ово је двадесет први објекат на подручју Унско-санског кантона, а 220. пословница у малопродајној мрежи.

Босна и Херцеговина 08.05.2021 | 10:05
Бинго отворио своју прву трговину у Кључу

У склопу објекта који је површине 4.500 м2 отворен је хипермаркет (2.500 м2), ресторан капацитета 136 сједећих мјеста, те играоница.  Додатни комфор приликом куповине пружа и пространи паркинг са 210 паркинг мјеста.

„У протеклих шест мјесеци интензивно смо радили на изградњи и уређењу нашег првог продајног центра у Кључу. Нови објекат је резултат наше константне жеље да ниске цијене и искуство врхунске куповине донесемо у све дијелове наше земље.  

Ово је модерна трговина са одличном понудом артикала, нарочито на свјежим одјелима и месници, али и на одјелима непрехране. Увијек смо се трудили да потрошачи и партнери у локалним заједницама добију додатну вриједност, па смо тако и овдје у Кључу осигурали доступност асортимана локалних произвођача који су добили прилику да своје производе пласирају на наше полице.

Настављамо са испуњавањем стратешких циљева, а то су између осталог задовољни упосленици, купци и пословни партнери, ширење малопродајне мреже, те подршка домаћој производњи“ истакао је Един Ибрахимовић, извршни директор за бизнис операције Бинга.

У новом објекту је запослено 50 нових радника а у времену када се бх. привреда бори за свако мјесто овакве инвестиције су од посебног значаја, нарочито за локалну заједницу.

Амир Хаџић, стручни савјетник за припрему и израду развојних пројеката, изразио је задовољство због отварања Бинга:

“Општина Кључ отвара врата за све улагаче који су спремни инвестирати и допринијети развоју општине. Захваљујем менаџменту Бинга који је препознао нашу општину као тржиште и нашао свој пословни интерес. Ми се надамо да ће долазак Бинга бити окидач за долазак и других великих инвеститора.

Отварањем овог хипермаркета унапређен је квалитет услуга, стандард живота и рада на подручју наше општине. Локација Бинга је идеална. Налази се поред магистралног пута, нема алтернативних праваца, и свако ко долази у Унско-сански кантон мора проћи овуда. Објекат је импресиван.“

Компанија Бинго запошљава више од 9.000 људи у групацији, те у власништву има двадесет других компанија, од чега је десет производних. Обзиром да је њихова примарна дјелатност трговина, 220 малопродајних објеката чини ову тузланску компанију лидером у сектору ретаила.

Све се више оријентишу ка производњи, како би купцима пружили свјеже и квалитетне производе, поштујући своју изворну филозофију домаћег ланца трговина који пружа подршку бх. привреди.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хехе

08.05.2021 14:07

Бакир још једну продавницу отвори!!

ОДГОВОРИТЕ