Ђани открио да му је због опасних ликова угрожено здравље!

Певач Радиша Трајковић Ђани признао је да су се одређени људи с којима се дружио довели до тога да му се наруши здравствено стање.

Забава 07.05.2021 | 15:00
Ђани открио да му је због опасних ликова угрожено здравље!

Иако је Ђани у последње време у жижи интересовања јер је његов пријатељ из Беча и пословни партнер, који држи кафић, ухапшен због поседовања наркотика и оружја, певач је открио у каквом је односу с тим човеком:

 

- Ја њега и његову породицу знам као дивне људе и праве домаћине. Дружим се са пуно људи, а никад никога нисам питао чиме се бави и одакле му паре. Шта мене то интересује, зашто да гурам нос где му није место? Па ни мене нико не пита колико зарађујем на наступима. Моја Слађа са његовом супругом има неки мали проценат у једном од тих ресторана, али то нема везе с том причом око рације. Ја у Бечу нисам био више од годину и по дана - тврди певач за Свет, кога су питали с ким се од естрадњака дружи, да би он отворио душу:

- Због тих опасних и опаких ликова сам добио повишен шећер. Све их поштујем и ценим, али брате јебо и паре и све кад ти здравље оде. Поштујем све, али... Ма више ме ништа од тога не интересује у животу. Уживам са својом породицом, са правим пријатељима и глава ме не боли. Проводим време са женом, синовима, снајкама, унучетом и, веруј ми, баш ми је лепо - искрен је Трајковић.

(Курир.рс/Свет Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар