Запаљен гроб оца Дарка Лазића?!

Гроб оца Дарка Лазића, Милана Лазића, изгорео је у пожару. У то се уверила и екипа Курира, која је јуче посетила родно место певача, село Брестач, где је то главна тема.

Магазин 04.05.2021 | 21:14
Запаљен гроб оца Дарка Лазића?!

Наиме, мештани су згрожени призором који су затекли на сеоском гробљу. Ватра је у потпуности уништила оквир са вештачком травом, али и доњи део надгробног крста, док су венци који ту стоје од децембра, када је Драган сахрањен, незахваћени ватром.

Како комшије причају, породица сумња да је пожар подметнут.

- Лазићи нису заслужили овако нешто. Престрашно је да неко из обести и љубоморе уништи гробно место њиховог члана породице. Милан је био много добар човек, поштен, спреман сваком да помогне и све нас је ово потресло, када смо на Побусани понедељак изашли на гробове најмилијих и затекли језив призор. Чуо сам да су Даркова мајка, бака и брат потресли кад су им јавили шта се догодило и да су одмах отишли на гробље да виде колика је штета - рекао нам је један од становника Брестачу, који је инсистирао на анонимности.

У близини Даркове породичне куће срели смо једног комшију који нам је такође потврдио да се последњи дана у њиховом селу само о овом инциденту прича.

- По селу се прича да је неко то намерно урадио да би напакостио породици због Дарка. То се десило пре недељу-две, чуо сам да је једна комшиница отишла до куће Бранке и њеног другог сина да им то јави, још док је ватра горела. Они су одмах отишли и некако угасили ватру. Баш су се били потресли, јадни људи - испричао нам је мештанин.

Даркова мајка Бранка била је у дворишту када смо стигли до њихове куће. На себи је имала црну одећу, вероватно јер је у жалости за покојним супругом. Чим смо јој пришли, она је пожурила и улетела у кућу, а након тога затворила врата. Звонили смо, али није хтела да нам отвори.

Ни Дарко нам јуче није одговарао на позиве.

(Курир.рс Фото: Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар