Нацртала маску на лицу и без проблема ушла у продавницу

Мушкарцу и девојци, који су “јутјубери”, прети депортација са Балија након што су објавили шаљиви видео у којем откривају да су прекршили локалне законе о ношењу маске.

Свијет 01.05.2021 | 14:01
Нацртала маску на лицу и без проблема ушла у продавницу

Локалне власти заплениле су пасоше Џошу Пејлеру Лину и Леји Се и они ће можда морати да напусте Индонезију. На клипу се види како Леја покушава да уђе у продавницу, али је не пуштају јер нема маску на лицу. Након осликавања маске на лицу она је успела да уђе у радњу а видео, објављен 22. априла, одмах је постао виралан.

Лин сада има 3,4 пратилаца на “Јутјубу”.

ЦНН наводи да Индонезија има строге мере што се тиче ношења маски. Полиција може да казни новчано за први прекршај, а на други да депортује странце.

Иако је ово први познати прекршај Лина и Се, снимак је привукао толико пажње да су им власти заплениле пасоше. Лин је са Тајвана али живи у Америци, док је Се Рускиња.

Лин је од тада скинуо видео са свог “Јутјуба” канала, а 24. априла објавио је заједничко извињење, са преводом на енглеском и индонезијском. Они су обећали – овог пута са правим маскама на лицу – да то више никад неће урадити.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

XXЛ

02.05.2021 08:25

ЕТО СТА ЗНАЦИ МАСКА..САМО ПСИХОЛОСКА ЗАСТИТА..ДОКАЗАНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.05.2021 07:30

Браво , маска не стити ни од цега него узрокује болести, од бактеријске упале плуца, недостатка кисеоника и све сто је уз то везано.

ОДГОВОРИТЕ