Душан уцењује Тању интимним видеом али то није најгоре што јој ради!

Супруг Тање Савић, Душан наводно је покушао да уцени певачицу интимним снимком, међутим она је цео случај пријавила полицији и сад мужа тужи због претњи и уцена.

Забава 29.04.2021 | 14:02
Душан уцењује Тању интимним видеом али то није најгоре што јој ради!

Од када је почела да се води борба око старатељства, Душан не бира средства! Уцењује Тању чиме стигне, али она није ни сањала да ће је отац њених синова уценити и снимком интимног односа. Наиме, наводно постоји снимак на ком су Душан и Тања интимни. Тања каже да не зна да снимак постоји, али не искључује могућност да је тајно снимао", почиње извор Стара.

"Када је пресуђено у њену корист, Душан је једном њиховом заједничком пријатељу рекао да ће да уложи жалбу и да ће снимак на ком са Тањом има с**с приложити суду, али и дати медијима, како би доказао да она није добра мајка. Он је уз то навео и како је набавио доказе да му је Тања била неверна у браку", прича извор и додаје:

"Тај пријатељ је одмах позвао Тању и рекао јој шта му је Душан испричао. Међутим, она је одмах рекла да му неће дозволити да се на тај начин бори за синове. Напоменула је да доказе да га је варала у браку сигурно нема, и да, и ако нешто постоји, да је то он сам монтирао, а за снимак с**са није сигурна, тачније не сме да тврди, јер постоји шанса да је тајно снимао. То је још више фрапирало, јер не може да верује на шта је он све спреман", каже извор. 

"Тања је цео случај пријавила полицији, одмах се нашла са својим адвокатом и против Душана поднела тужбу, а за сведока је предложила тог пријатеља који поседује снимак разговора. Колико сам упућен, сада се чека одлука на који начин ће Тања преузети децу", завршава извор.

(Курир.рс/ Свет Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар