Тања Савић нестала, не јавља се нити одговара на поруке никоме!

Агонија певачице Тање Савић трајала је скоро годину дана, будући да од прошлог априла није на окупу са својим синовима, који се тренутно налазе у Аустралији, код њеног супруга Душана Јованчевића.

Забава 27.04.2021 | 14:13
Тања Савић нестала, не јавља се нити одговара на поруке никоме!

Недавно се у медијима појавила вест да она ускоро треба да оде по њих, и да за њу наилазе бољи дани, међутим, то изгледа није тако, јер се Тања већ неко време крије од свих, па и од својих пријатеља и колега, којима се данима не јавља на телефон.

Иако на свом Инстаграму профилу повремено објави по који снимак, па је тако на последњим сторијима показала како проводи слободне време у свом новом дому у Смедереву, где се игра са зечевима у дворишту, она ипак, већ неко време не жели да разговара ни са ким, осим са члановима своје најјуже породице.

Како Курир Старс сазнаје, неколико њених колега са којима је у сталном контакту, већ данима покушавају да се чују са Тањом, али она на позиве и на поруке не одговара, тако да су они забринути за њу и покушавају да сазнају да ли је све у реду и да ли могу некако да јој помогну.

- Данима покушавам да је добијем због неког договора око посла, али она се не јавља, ни мени, а и неки наши пријатељи су ми рекли да је слична ситуација и са њима. Писали смо јој и на друштвеним мрежама, али она поруке само погледа, али на њих не одговара. Не знамо шта јој је, да ли је љута или у чему је проблем. Бринемо се за њу - рекао нам је један Тањин колега, који је инсистирао на анонимности.

Шта је разлог оваквог њеног понашања ни Курир Старс није успео да сазна, јер се ни нама, као ни колегама, није јављала на познати број телефона.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

    

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Криза

27.04.2021 13:24

Криза, пад популарности. Бице она ОК.

ОДГОВОРИТЕ