Ево чиме се Емина бавила и зарађивала после средње школе!

Емина Јаховић, пре него што је почела да пева, водила је временску прогнозу. Она је током средњошколских дана била запослена на телевизији Нови Пазар и тако зарађивала џепарац.

Забава 26.04.2021 | 20:27
Ево чиме се Емина бавила и зарађивала после средње школе!

- Сви се сећамо слатког девојчурка који је одмах освојио наша срца. Емина је била наше мезимче, донела је на телевизију младалачку енергију и ентузијазам. Уживала је када стане пред камеру, радовала се јавном наступу, и још тада је знала да ће једног дана постати позната - каже наш извор са РТВ Нови Пазар, који добро памти певачицине водитељске почетке.

Емина је у једном тренутку решила да остане пред камерама, али да се лати микрофона. Убрзо је упловила у музичке воде и већ с првим албумом постигла успех. Тада је водитељску каријеру оставила у прошлости и до данас је никад није помињала.

Ми смо позвали певачицу и она се изненадила кад је чула шта смо сазнали из њене прошлости.- Радо се сећам тинејџерских дана. Уживала сам током тог периода који сам провела радећи на телевизији и на радију. Тада сам први пут показала своју креативну слободу, која ме је касније и навела да кренем путем музике и јавног живота - открила нам је Емина. 

(Курир.рс Фото: Схутерстоцк)

Коментари / 0

Оставите коментар