Тамара је Вука упознала на послу, ово је њихова прича

Тамара Грујић и Вук Ђоковић улепшали су животе многим породицама широм Србије, а њихове пре скоро две године ћерка Ленка. После вишегодишње борбе да постану родитељи, Тамарин и Вуков живот постао је богатији за једну лепотицу која је центар света ово двоје хуманих људи.

Забава 26.04.2021 | 17:24
Тамара је Вука упознала на послу, ово је њихова прича

Њих двоје су се и упознали захваљујући једном телевизијском пројекту, на коме је она била задужена за кастинг, а он радио као менаџер за локације. Брзо су се препознали, спријатељили и заљубили.

- Вук је отишао из те продуцентске куће, али смо схватили да смо супер другари, као и да одлично функционишемо заједно, па смо убрзо почели и да живимо заједно. Венчали смо се после годину и по забављања на пропутовању кроз Шпанију, пошто нисмо могли да се договоримо колико ће ко званица позвати на свадбу. Вук је желео двадесет, а ја двеста. Како компромиса није било, одлучили смо да се обавежемо на вечну љубав на Гибралтару. Било је то незаборавно искуство - испричала је раније Тамара за Глорију, и додала да се њих двоје одлично разумеју од првог дана. <див>  <див><имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-04-26/04262021050531.јпг" алт="" wидтх="620" хеигхт="350" />

Ја сам плаховита, а он смирен тип Једно другом су велика подршка, али знају и да међусобно измаме осмех, па се тако Тамара присетила какав јој је надимак дао супруг на почетку забављања.

- Прозвао ме је Жуле. Мења ми надимак у зависности од ситуације: ако ме дозива, онда сам Жуле, ако сам му посебно драга, онда сам Жуленце или Жукица, а ако је љут на мене, онда сам Жукац. То је његовим пријатељима толико ушло у уво, да ме сада и они зову Жуле. Ми смо, у ствари, компањероси, Жуле и Вуле. Пријатељи из теретане ме зову Грујан, због презимена, али и због Црног Грује, који је увек извлачио дебљи крај у својим догодовштинама. Моја невоља је што се угојим на терену, па онда “страдам” на вежбама, у паузи снимања - говорила је кроз осмех за Хелло раније Тамара, којој је драго што на терену ради са својим изабраником.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-04-26/04262021050618.јпг" алт="" wидтх="830" хеигхт="826" />

(куир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мрква

26.04.2021 16:48

Све је то СУМЊИВО. Ко су они, никад чуо??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влад Тепеш

26.04.2021 17:11

Ко су ови

ОДГОВОРИТЕ