У исто време био са 35 жена и искористио их за поклоне!

Јапанац Такаши Мијагава (39) из јапанске регије Кансаи ухапшен је након што је у исто време био у вези са чак 35 жена, како би добијао поклоне за своје лажне рођендане..

Занимљивости 25.04.2021 | 17:20
У исто време био са 35 жена и искористио их за поклоне!

Такаши се претварао да их све воли и сваком свом љубаном патрнеру - жени је дао лажни датум свог рођендана, како би обезбедио стални прилив поклона.

У једном случају Такаши је 47-годишњој љубавници рекао да му је рођендан 22. фебруара, иако му је прави рођендан 13. новембра.

Осумњичени је своје жртве упознао док је радио за маркетиншку компанију која продаје главе за туширање са водоничном водом и друге производе.

Једној од својих жртава, 40-годишњој жени, рекао је да му је рођендан у јулу, док је друга веровала да је рођен у априлу. Јапански медији преносе да је укупно преварио 35 жена, али да постоји могућност да има још његових жртава.

Све у свему, Мијагава је оптужен да је преварио жене за 700 евра, које су потрошиле на рођенданске поклоне и одец́у. Своје жртве упознао је док је радио за маркетиншку компанију, продајуц́и одређене производе.

Медији преносе да је прилазио женама и започињао везе тврдећи да ће баш њу оженити у једном тренутку. Жене су га на крају "провалиле" и пријавиле полицији у фебруару ове 2021.године.

(Занимљивостидана.цом)

 

Коментари / 0

Оставите коментар