Ана и Мрка покрећу бизнис са некретнинама!

Ана Бекута и њен партнер Милутин Мркоњић надовно су инвестирали новац у бизнис који ће им се обилато исплатити.

Забава 25.04.2021 | 13:03
Ана и Мрка покрећу бизнис са некретнинама!

Наиме, прошле године су у београдском насељу Крњача пазарили четири стана у изградњи, које сада планирају да препродају по већој цени.

 

- Када су купили станове, квадрат је коштао 800 евра. Сада, будући да је зграда завршена а да су у међувремену и цене некретнина скочиле, за исте могу узети 1.000 евра по квадрату, али и више - испричао је извор. 

- Станови које су певачица и политичар пазарили, велики су и пространи и сваки има терасу. Спадају у луксузне некретнине, како по структури тако и по распореду, те материјалу од којег су прављени. Уместо паркета, подови су од мермерних плочица, а кухиње и купатила су од најфинијих италијанских материјала - испричао је извор. 

 

Будући да четири стана која су Мрка и Ана пазарили укупно имају око 350 квадрата, од њихове препродаје би могли да инкасирају и до 100.000 евра.

- Ако буду продавали станове по 1.000 евра по квадрату, зарадиће 70.000 евра, међутим ако договоре мало већу цену, та ће зарада бити знатно већа, па чак и до 100.000 евра. То зависи од тога да ли ће још мало сачекати да цена додатно порасте, што није искључено, будући да је зграда на одличном месту и близу Панчевачког моста. Брзо се стиже до града, а смештена је у мирном делу београдског насеља Крњача - додао је извор.

(Курир.рс/Ало Фото: АТА имагес)

Коментари / 0

Оставите коментар