Ранч проклетих из "Срећних људи" и даље постоји, а какве тајне крије!?

Чувена серија "Срећни људи" освојила је срца публике која јој се радо враћа и годинама након премијере.

Забава 24.04.2021 | 20:10
Ранч проклетих из "Срећних људи" и даље постоји, а какве тајне крије!?

Ипак, иако је на малим екранима све деловало идеално, на снимањима ипак то често није био случај. Поједини глумци нису се слагали, Тања Бошковић је решила да напусти серију, и то - није све.

 

Иако се у почетку чинило да је пас Сима слеп, главни глумац и његов власник, покојни Десимир Станојевић, испричао је да је због катаракте био слабовид, али не и слеп.

Симино право име било је Амон и освајао је ловачке титуле. Сима је доживео дубоку старост - 14 година.

Глумице Ева Рас и Жижа Стојановић, које су у серији биле станарке "Ранча протеклих", у приватном животу се нису подносиле. "Ранч проклетих" и данас постоји. Налази се у близини Партизановог стадиона, али у близини нема солитера, иако су се ранчери стално жалили да им из новоизграђених солитера бацају смеће у двориште и да им краду струју.

 

Тања Бошковић је, како се тада писало, напустила серију, а разлог је био мали хонорар. Тања Бошковић се тада пожалила свом партнеру из серије Десимиру Станојевићу да док оде до пијаце, инфлација поједе цео хонорар.

Драган Јовановић напустио је серију из истог разлога, а на Драганов предлог је његов лик Луне Шћекић отишао у завичај да се запосли.

(Курир.рс/Блиц Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар