Шта је пронађено у викендици Веље Невоље?

Припадници Министарства унутрашњих послова, Безбедносно-информативне агенције и Тужилаштва за организовани криминал не прекидају са радом на расветљавању злочина које су починили припадници клана Беливук - Миљковић. 

Србија 24.04.2021 | 17:59
Шта је пронађено у викендици Веље Невоље?

У склопу истраге, након разговора са значајним бројем припадника овог клана, полиција је открила тајну собу у кући у Ритопеку у којој је пронађен оргоман арсенал оружја, али и машина за млевење меса и костију!

- У тој кући, "кући страве", довођени су људи који су на најсуровији и најмонструознији начин убијани. У склопу те куће пронађена је и тајна просторија, врло вешто и ефикасно сакривена, до које можда не бисмо дошли да није било оних који су били спремни да поделе ту информацију са нама и у којој смо пронашли застрашујуће велику количину наоружања, више од 10 килограма разних врста експлозива, припремљених и спремних да буду активирани.

У тој просторији смо пронашли и индустријске машине за млевење меса, за млевење костију. Припадници наших форензичких тимова раде на истраживању биолошких трагова којих има у великој количини - истакао је министар Вулин.

Како је наведено, ово је обрачун са "најозбиљнијом организованом криминалном групом још од "Земунског клана" и "обрачун са људима који су на најмонструознији начин убијали друге људе".

(Блиц)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

борац

24.04.2021 16:24

Назалост такви данас узивају подрску поједини власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомосапиенс

25.04.2021 05:05

Назалост такви данас узивају подрску и идоли су знацајном броју младих људи сто упозорава и доказује да је систем васпитања, етицких принципа, породицног одгоја у доброј мјери унистен. Друство нам је на странпутици.

Name

ја

24.04.2021 16:46

Страсније од сваке страве и узаса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амстердам

24.04.2021 16:49

Све је то добро а гдје су људи из власти који су то годинама прикривали.Главни кривци у овом систему су безбједни и они су створили разне,, Веље''да умјесто њих завршавају прљаве послове, убиства уцјене, отмице и пљачке. Ако си Вучићу кренуо у обрачун са мафијом иди до самог врха или знаш ко је на челу свега па га штитиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Светац

24.04.2021 19:20

Бас тако свесу то они радили по нецијом налогу..

Name

Мика

24.04.2021 18:35

Па били су и у Бања Луци као подршка полицији у разбијању протеста. Ко је овдје луд?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мексико

24.04.2021 22:21

Па ниста ако су умјесани људи из полиције.слузби.власти. Заједно набројане кривце са главним актерима злоцина. Муцити и убити на свиреп нацин. Знаци онако како су они зртвама радили. Око за око. Зуб за зуб Послије такве казне. Неце бити пуно оних који це се одвазити да крену у криминал. Стопа криминала би послије овога била веома мала

ОДГОВОРИТЕ