Нада се извинила Мирјани: Каже да верује да је Девин Илићев син пошто личе!

Певачица Нада Топчагић звала је Мирјану Антоновић да јој упути извињење после изјава да верује да Девин није син Мирослава Илића, те да би она знала да је између певача и Мирјане било нечега. Наиме, Мирјана је у објави на Фејсбуку навела да опрашта Нади и да моли људе да учине исто.

Забава 22.04.2021 | 14:34
Нада се извинила Мирјани: Каже да верује да је Девин Илићев син пошто личе!

- Драги пријатељи, ових дана смо се изнервирали поводом изјаве Наде Топчагић. Јутрос рано ме је Нада назвала, признала ми да је у афекту све те ствари рекла и извинила се. Каже да верује да је Девин син Мирослава Илића, пошто личе један на другог и да јој је жао што је тако без везе лупила - почела је Мирјана.

- Мој став је да не тражим мотив, већ кад се неко извини да му опростим. Сви, а поготово жене, треба да подрже измену закона на обавезну ДНК анализу. Ово више није само Девинова борба, већ је захватило већи оквир борбе за одржавање породичне ћелије и заштиту многобројне угрожене деце. Мирослав је постао најмање битан. Вама неизмерно хвала на вашој великој љубави и подршци Девиновог случаја и мене, и замолила бих вас да нађете место у срцу да Нади опростите. Није знала шта прича. Воли вас ваша Мирјана - написала је она у свом статусу.

Новинари Курира су позвали Наду, да би проверили да ли је истина да је звала Мирјану, што је она и потврдила.

- Рекла сам то шта сам рекла. Шта је било - било је, нећу да се свађам ни са ким. Нека свако води своју животну политику. Истина је да сам позвала Мирјану, као жена жени сам се извинила. Тог дана када сам то изјавила сам била ван себе и нисам мислила на те теме, али отишло је и нема назад. Гледала сам како се неки чепе по оним плажама у Дубаију и Египту, па је тема била нека друга прича и све се то само увезало. Не размишљајући сам то изјавила. Али, није моје да ја улазим у те ствари, за то постоји суд и они ће то тамо и да реше. Мирослава изузетно ценим и поштујем. Толике године смо прошли све и свашта. Увек сам ту за њега и мислим да није моје да је увредим ниједну породицу. Посебна је ова ситуација јер је у питању дете и није моје да ја доносим коначне одлуке, него суд. Мирослав је мој пријатељ и колега и највећи певач који постоји. Жао ми је кроз шта пролази. Решила сам да позовем Миирјану, јер имам и ја породицу и ничију не желим да увредим. То је тако испало, и шта год да је права истина, то се мене и не тиче - завршила је Нада.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар