100 дана закључан у соби стримује уживо, за 5 милиона затвориће се на 5 година!

Тим Си Инзана (34) закључао се у своју собу у Лос Анђелесу почетком 2021 године и не намерава ускоро да изађе. Првих 100 дана 2021. провео је у изолацији, снимајући свој живот 24/7 да би доказао пратиоцима на друштвеним мрежама да стварно не излази ван просторије.

Занимљивости 21.04.2021 | 16:29
100 дана закључан у соби стримује уживо, за 5 милиона затвориће се на 5 година!

Тим Си Инзана уметник из Лос Анђелеса, се нада да ц́е провести бар целу годину овако изолован, а затим свој ливестреам продати у прилауођеном оквиру као необично уметничко дело.


Тренутно он бесплатно стримује на Твитцх-у, али планира да пронађе људе који су спремни да издвоје 5 милиона долара и држе га закључаног на наредних 5 година. Такође је понудио да остане изолиран узастопних годину дана, ако се неко сложи да му плати 10 милиона долара за његов труд.


"Ово што стварам је уметничко дело. Да будем искрен, не знам тачно шта радим, али део мене само следи свој инстинкт и жели да свет учини бољим местом - изјавио је он за "Инсајдер".


Па, како проводи време сам закључан у соби? ...Током дана, Тим време проводи испред рачунара, одговарајући на питања пратилаца, медитира или ствара нова уметничка дела, а ноћу га људи гледају док спава.

Тврди да је месецима радио на просторији на свом имању, како би могао да се изолује на дужи временски период, а такође се посаветовао и са породицом и пријатељима пре него што је започео свој сулуди изазов.

Добио је пуну подршку, па тако му вереница купује и доставља намирнице кроз прозор. У случају да не пронађе довољно људи који би уложили по милион долара и изоловали га на пет година или не пронађе једну особу која би платила 10 милиона долара за лајвстрим дуг 10 година, смислио је приступачнију опцију.

Планира да сакупи 7.000 пратилаца и снима свој живот све док тај број не падне испод 7.000,  тренутни број пратилаца је 102, тако да је још увек далеко од свог коначног циља.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Докони

21.04.2021 19:33

Лењивац и глупсон.

ОДГОВОРИТЕ