Додик се понаша по принципу: Држи воду док мајстори не оду!

"Додик свјестан да он неће враћати те паре...Биће заимљиво под којим каматама су задужили Републику Српску и колико су плаћене консултанске услуге за то", казао је Иванић и додао да је очито да Додика није брига шта ће бити када њега не буде у власти и зато се понаша по принципу: - Држи воду док мајстори не оду!

Република Српска 21.04.2021 | 08:32
Додик се понаша по принципу: Држи воду док мајстори не оду!

- Милорад Додик и Бакир Изетбеговић су се договорили да причају о рату и разлазу - мишљења је бивши члан Предсједништва БиХ Младен Иванић.

Он сматра да "смо добили тему за наредну годину дана до избора.

"Додик ће говорити о мирном разлазу, Изетбеговић не неће то бити, ако треба ратом ћемо бранити, а онда ће Додик рећи - Какав рат...Нема рата," казао је синоћ Иванић, гостујући у програму Алџазира Балканс.

Према Иванићевим ријечима ово што раде Додик и Изетбеговић је "све усклађено" и нико ме, каже он, не може убиједити да се нису договорили

Ово што раде је потпуно бесмислено, један о рату, други о мирном разлазу.

"Нити Додик има партнере за мирни разлаз, нити Изетбеговић има партнере за рат", казао је Иванић, наглашавајући да је ово само дизање тензија којих смо се наслушали у посљедњих десетак година.

"Вријеме је да се људи дозову памети и престану их подржавати...", казао је Иванић, наводећи да сада само чека када ће се у ову причу, која је искључиво у функцији предизборне кампање, укључити Драган Човић са његовом причом о угрожености Хрвата у БиХ.

Они имају за циљ сачувати своју империју, владавину ...

Иванић даље наводи да се они не баве стварним проблемима, незапосленошћу, несташицом вакцина и масовним одласком становништва...

"То њих не интересује",  казао је Иванић и нагласио да је лоша одлука о задужењу Републике Српске на лондонској берзи.

"Додик свјестан да он неће враћати те паре...Биће заимљиво под којим каматама су задужили Републику Српску и колико су плаћене консултанске услуге за то", казао је Иванић и додао да је очито да Додика није брига шта ће бити када њега не буде у власти и зато се понаша по принципу:

- Држи воду док мајстори не оду!

(БН) 

Коментари / 44

Оставите коментар
Name

Боки

21.04.2021 07:18

Додиг је распикућа, понаша се недомаћински и само гледа шта ће ставити у свој џеп. Покрао милијарде и опет му мало. Њему би било мало када би имао сав свјетски капитал. Проклетник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не

21.04.2021 07:36

Додик је највећи криминалац у уништитељ ово мало јада и чемера.Мислим да је то један монструм којег хитно на Сококац.Поштени људи шта нам је чинити.

Name

Мила

21.04.2021 07:55

Није он распикућа већ себична да некажем шта,већ само трпа у свој џеп,да је обезбиједио и праунуке,сад шта га брига ко ће враћати дугове неће он. По мени нема везе што више ниси на власти врати своје дугове да тако ураде мање би се задуживали

Name

Добар

21.04.2021 07:57

Давно сам писао, јадан онај ко дође послије њега на власт, само ће отплаћивати кредите, а неће моћи подићи никакве и кад би ишли у инвестиције. И зато се нико неће дуго моћи задржати на власти, јер ће увијек ти бити криви за стање, а народ ће опште познато брзо заборавити ко их је у то стање уствари увалио. Пријатно!

Name

Тики

21.04.2021 08:04

"Миле босанац" тако га зову у Србији а он би сада да постане "Султан од Босне"

Name

ЕС

21.04.2021 08:20

Додик је увијек био и остао уз свој народ и са својим народом

Name

Прва реценица

21.04.2021 08:54

Пун погодатак.

Name

Лаз

21.04.2021 08:57

Наравно да је све њихов усклађени наступ. Заслужила су сва тројица да њихова имена историја пише црним словима.

Name

Ре Лаг Ерр

21.04.2021 09:04

Да зато су потребни цивилни прототипи и дигитална перестројка. Да ове мамлазе се сведе на народно бесмислен цин и у пракси (де фацто). И није се народ задузивао, вец они који су му дозволили.

Name

Јоја Цоyоте

21.04.2021 09:12

КАКО ДА ИЗАЂЕМО ИЗ ОВОГ ЗАЧАРАНОГ КРУГА, НАРОД ЈЕ ПОМАЛО И УПЛАШЕН.

Name

ГТИ

21.04.2021 09:20

Само да нам Додик позиви, без њега би ми одавно пали у руке Муслиманима. Али близи се и 2026.❤❤❤❤

Name

Ре боки

21.04.2021 10:35

Не могу њега да кривим, зато јер је народ крив, односно они који га подржавају а има их..кад само погледам њихову омладину па то нема 3 чисте у глави, чему ли се надају о чему размишљају, а да тек не спомињем ове старце који лобирају за њега, имају ли ти крмељивци дјецу или унучад, размишљају ли уопште о будућности

Name

Марина Дзафиц

21.04.2021 07:19

То сто сте Ви констатовали знају вец и најобицнији градјани. Ти исти градјани пак оцекују од Вас - високо рангираних опозиционара - дјеловање и цињење, а не костатације и пусте прице. То је велика разлика, овако градјанима остаје једно велико ниста и слијегање раменима по зна који пут!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стана

21.04.2021 07:27

Па зашто не позовете народ на улице и протесте ако сте опозиција. Само троје људи није купљено или уцијењено, Драшко Станивуковић, Јелена и Вукан, све остало - продане душе, на челу са тобом Иванићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ЕС

21.04.2021 09:22

Само појасните продају јасеновачке грађе и посјету папи на Велики петак, па ћу вам повјеровати...

Name

р.раз

21.04.2021 09:28

Заслузила су сва тројица да це у ватри коју пале сами на крају изгорети,зиви били па видели.

Name

Питање

21.04.2021 07:30

Ком иде масна провизија и ко је тај ко је спреман да удје у овакву ризицну инвестицију,да ли це његов син да добије иста и кад радници од тога добију 20 марака на плату да ли це све ово да забораве. И ста је следеце да ли це влада да поклања вауцере за ресторан Агапе да и кцерка добије несто,влада це то да плати и свима добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семир

21.04.2021 07:41

По ко зна који пут Бакир и Додик спашавају један другог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да се не заборави!

21.04.2021 07:47

Па ти си га довео навласт поново рушећи коалицију ПДП и СДС 2006 године 6 мјесеци прије избора уз помоћ Чавића СДС који је био предсједник РС-а. Мјесто да сте га стрпали у затвор њега и Кондића због малверзација ви сте га довели на власт. То само говори чији сте ви људи, ко вас је створио и ко са вама управља. Вама није брига за народ, битно је да се ви само ухљебите а ко је.е народ. Зар имаш образа да се појављујеш и причаш увијек исту излизану демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рембрант

21.04.2021 07:48

Ја као србин и као демобилисани биједник тзв врс мислим...РУДОЊА је веци зликовац и погубнији је по рс од овог алијиног.БУРЛЕ и његови су опљацјали преко 5 милијарди ентитет звани БУРЛИСТАН.не знам само какав је ментални склоп ових који гласају за СУМСКОГ МЕДЈЕДА,осим ако нису на будзету наравно и вире из његових г....ва.зар да овакав примитивац манипулисе њиховим мозговима?..па тај ЗЛИКОВАЦ у самој својој појави изазива одбојност и непријатност са оним својим ситним ,водњикавим свињским оцима.то је папски плаценик и ватикански слуга.зар смо зарад оваквих протува трунули у рововима?ааа биједници јестел вец једном потросили тих 160 км сто нам је БУРЛЕ удијелио?ста цекамо сад нам ваља насу БИХ на дрини бранити.ја оцу сигурно кунем се богом јединим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младене

21.04.2021 07:53

Не вреди глувом шаптати! Ми смо добро заостао народ! Висе се прица како Додик хоце отцепљење а Бакир рат него о јуцерасњој продаји Републике Српске Енглезима на добош! Јад и туга! Треба прицати да народ дјецу избави из надолазецег ропства, нека иду макар у Србију. А цекати јос двије године када досије дуг на наплату, јадна нам мајка. Критицне масе у РС нема тако оцекивати да народ устане и не дозволи висе задузењу, улудо је тросење времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

21.04.2021 07:59

А све су фабрике позатварали одакле ће враћати кредит једино од трговина угоститељства и коцкарница,касније која год странка да буде на власти биће крива

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снага

21.04.2021 07:59

Сигурно су му консултације с берзом обавили енглески тајни обавјестајци... оних 40ак из бајке од прије избора па су му обрацунали и камату оф 4.75%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.04.2021 09:49

Мора им платити,и они су му помогли да побиједи на изборима.Само мислим да му овај пут ни они неће моћи помоћи.

Name

Лија

21.04.2021 08:05

Само преписујете један од другог. И тако до потпуног унистења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивши посланик

21.04.2021 08:08

Бојим се да је овај фамозни нон папер договор тројке и ментора. Свима одговара, Додик да окрене причу од стварних проблема, Изетбеговић да своје натјера да попусте хрватима да причом како мора дати хрватима уступке како би заједно били у борби против оцјепљења, јер сами неће моћи ништа без јаких хрватских савезника, а менторима да имају разлог опстанка у БиХ и ојачају своју улогу јер забога морају спријечити да се поново не догоди рат у Европи. Елем, Додик је ти тројански коњ, а протууслуга ће бити да може радити шта хоће како би побиједио догодине и у идућем мандату да потпишу званично улазак у НАТО, Зато и јесте избацио НСРС из права да стави вето члану предсједништва на потпис о прикључивању. Зар није логично, народ испрепадај у Српској ратом и ето једноставног рјешења. Боље нато него рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

један

21.04.2021 08:16

Ја не знам шта више милоКрад треба да уради па да се народ дозове памети и изађе на масовне протесте. Па људи задужио је вас и вашу дјецу за још 700 милиона које ће он и његова клика покрасти????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

21.04.2021 08:23

Додик је смрад, извињавам сена изразу, шта само ради недужном Драшку. Ружно да ружније и тужније бити не. може

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крис

21.04.2021 08:27

Добро је Младен прочитао намере оног умно болесног цовека из Лактаса . Задужио је РС односно свој народ до те мере да то неби могла издржати ни Србија. Види криминалац да нема јаке опозиције па смишља како направит план бежања у русију ако би дошло до бунта народа. Тог психопату треба сменити пре избора и судит му као оном слуцају код породице Цаушески. Ова опозициа је тако женствена да никад неце добит изборе јер немају идеја а овај психопата је пуно јаци да се извади из гована. Колико видим босњацима несмета толико РС у БиХ али све те изјаве из федерације су реакције на изјаве и идеје оног психопату. Опозиција пре реагује на изјаве глупи политицара из фбих и тако подрзавају цовека са болесним идејама. Није реално да опозицији несмета нацин о одцепљењу или рушењу дрзаве а реагују на изјаве бакиретине и осталих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

греендестинy

21.04.2021 08:30

Чисти потез очајника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ромале

21.04.2021 08:32

Ја сматрам а знам многе који су истог мишљења, да се Иванић рано повукао из активног учешћа у политици. Требао је бити један од кандидата на предстојећим изборима. Човјек без мрље а има капацитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оо7

21.04.2021 08:42

А шта си ти говорио или се хвалио док си био у или око власти???Навинашце!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пр пен

21.04.2021 08:47

Проклет био ко год паре народне лопио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

21.04.2021 08:51

Нека се ј.бу обадвојица и онај са ратом, а и овај са мирним разлазом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

меxико

21.04.2021 09:14

Доста и васих супљих прица Која то влада РС није узимала кредите и задузивала земљу То раде и најбогатије земље свијета

Name

Није него

21.04.2021 10:11

Само најбогатије земље троше паре за добробит народа, а не да опљачка пола од кредита као овај наш са својим криминалцима.

Name

Ре Мехико

21.04.2021 10:20

Послије рата влада СДС дали је имала ММФ, ИРБ, , Бечку, Лондонску берзу, коме, банке, акцизе на духан и гориво и Мазалица каже кад сте ви били на власти пензије су касниле три мј, а сад прије короне за исплату пен, влада је додавала 23 мил а за задњу пензију додала је 100 мил, све можеш провјерити ако уђеш мало у БЛ берзи па види колико су продали својих учешћа у фирмама и ко купује те фирме а већина су људи из Федерације, како народ бјежи из РС ови ће нас без метка лагано преузети.

Name

Одакле

21.04.2021 09:08

Овај изрони. Није га дуго било. Мислио сам да је мало паметниј, па се извукао из дјелатности политика, и да несто ради, макар њему корисно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.04.2021 11:22

Ето ти цувај своју памет за мајкуцку.

Name

Бимбо БЛ

21.04.2021 15:45

Баш шупље приче, да је било ко други релевантан коментарисао него гдин Иванић који је за свога мандата задуживао РС и дизао кредите, а да не заборавимо да је и продао Кристал банку за само 1 ЕУР.

Name

Никад више

21.04.2021 09:14

И ко би реко чуда да се десе па двије хиљаде двадесет друга снсд/додика однесе, па да можемо улицама проћ’ и на тргове наше доћ’ ......Ојха....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

21.04.2021 09:36

Ово што се мили наш Миле задужи ме подсјеца на пропалу породицу која треба да се распадне.а тата алкохолицар и навучен на кладионице подизе кредит и славодобитно казе да је то огроман успјех за све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин69

21.04.2021 10:04

Господо, ово је демократско друствуо, а у демократским друствима народ сам бира своју власт. Какав народ таква власт. Ми срби смо накарадан народ и имамо власт какву заслузујемо. На залост ово је јос 1919. године писао Др Арцибалд Рајс. Сви који су несто вриједили, мислим на интелектуалну елиту, отисли су у уредјене земље, а само је сљам остао. Зато престаните да кривите Додика, ако хоцете несто да промјените, промјените себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цица

21.04.2021 12:54

А шта ради Иванић, шта чини комплетна опозиција, осим што критикује. Боља је добра опозиција од лоше власти али ми ни то немамо. Сви имају одлична примања, ту и тамо се мало спорјечкају и тако деценијама а ти народе паси траву, стигле коприве, маслачак... Ок. Не ваља наш Миле, ко ваља?

ОДГОВОРИТЕ